Çözüldü Valorant VAN9003 hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ahpketsnbteine

Hectopat
Yer
Sürekli evde
Daha fazla  
Selam Windows 11'e geçtiğimden beri Valorant'ı açmaya çalıştığımda VAN9003 hatası alıyorum. Bunu nasıl çözerim? Şimdiden teşekkürler.

Çözüm
Hocam laptop olduğu için anakartı göremiyorum maalesef. Ayrıca laptopun modeli: HP EliteBook 850 G7 notebook PC.

Bilgisayarı yeniden başlatın. Bilgisayar açılırken F10 tuşuna spam atın. Hiç bir ayar değiştirmeden Security kısmına gelin. Orda TPM Cihaz durumu olacak. Available yapın. Sonra TPM'i enabled yapın. Advanced sekmesine gelin. Configure legacy Support and Secure Boot ayarını Legacy Boot Disable and Secure Boot Enable olarak ayarlayın.
Selam Windows 11'e geçtiğimden beri Valorant'ı açmaya çalıştığımda VAN9003 hatası alıyorum. Bunu nasıl çözerim? Şimdiden teşekkürler.

Windows 11'i bilgisayarınız destekliyor mu? Büyük ihitmalle desteklemiyor. Bypass ile kurmuşsunuz. TPM 2.0 ve Secure Boot olmayan Windows 11 bilgisayarlarda Valorant açılmaz! Kendi sitesinde de belirtiliyor.

Hocam laptop olduğu için anakartı göremiyorum maalesef. Ayrıca laptopun modeli: HP EliteBook 850 G7 notebook PC.

Bilgisayarı yeniden başlatın. Bilgisayar açılırken F10 tuşuna spam atın. Hiç bir ayar değiştirmeden Security kısmına gelin. Orda TPM Cihaz durumu olacak. Available yapın. Sonra TPM'i enabled yapın. Advanced sekmesine gelin. Configure legacy Support and Secure Boot ayarını Legacy Boot Disable and Secure Boot Enable olarak ayarlayın.

Çözüm

Hocam ancak şu anda deneme fırsatım oldu ve işe yaradı yardımın için çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…