B brnn_yusuff Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2024 #1 Anakart Asus İşlemci AMD Ryzen 5 7520U Günlerdin BIOS ayarlarından yapmaya çalışıyorum olmuyor hata alıyorum sürekli oyuna girince. Güvenli ön yüklemeyi açamıyorum BIOS menüsünden yardımcı olur musunuz? Dosya Ekleri IMG_4536.jpeg 606,4 KB · Görüntüleme: 29 IMG_4534.jpeg 93,4 KB · Görüntüleme: 50 Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ocak 2024
Günlerdin BIOS ayarlarından yapmaya çalışıyorum olmuyor hata alıyorum sürekli oyuna girince. Güvenli ön yüklemeyi açamıyorum BIOS menüsünden yardımcı olur musunuz?
5 557260 Kilopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 5.744 Makaleler 1 Çözümler 30 3 Ocak 2024 #2 O Bios menüsü değil. Lütfen buraya bakın; [Notebook/Desktop/AIO Bilgisayar] BIOS yapılandırmasına girme | Resmi DesteÄi | ASUS Türkiye). Artı 0 Eksi
O Bios menüsü değil. Lütfen buraya bakın; [Notebook/Desktop/AIO Bilgisayar] BIOS yapılandırmasına girme | Resmi DesteÄi | ASUS Türkiye).
KS KS B brnn_yusuff Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2024 #3 557260 dedi: O Bios menüsü değil. Lütfen buraya bakın; [Notebook/Desktop/AIO Bilgisayar] BIOS yapılandırmasına girme | Resmi DesteÄi | ASUS Türkiye). Genişletmek için tıkla... Ben bios yerini açmayı biliyorum sorun şu ki yapamıyorum biosum farklı Dosya Ekleri IMG_4539.jpeg 230,2 KB · Görüntüleme: 23 Artı 0 Eksi
557260 dedi: O Bios menüsü değil. Lütfen buraya bakın; [Notebook/Desktop/AIO Bilgisayar] BIOS yapılandırmasına girme | Resmi DesteÄi | ASUS Türkiye). Genişletmek için tıkla... Ben bios yerini açmayı biliyorum sorun şu ki yapamıyorum biosum farklı
5 557260 Kilopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 5.744 Makaleler 1 Çözümler 30 4 Ocak 2024 #4 brnn_yusuff dedi: Ben bios yerini açmayı biliyorum sorun şu ki yapamıyorum biosum farklı Genişletmek için tıkla... Tamam o açtığınız yerdeki Secure Boot ve Secure Boot Control'u açacaksınız (Enabled) olacak şekilde. Artı 0 Eksi
brnn_yusuff dedi: Ben bios yerini açmayı biliyorum sorun şu ki yapamıyorum biosum farklı Genişletmek için tıkla... Tamam o açtığınız yerdeki Secure Boot ve Secure Boot Control'u açacaksınız (Enabled) olacak şekilde.
KS KS B brnn_yusuff Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2024 #5 Açılmıyor tıklanmıyor o tarafa nerden aktif edebilirim ? 557260 dedi: Tamam o açtığınız yerdeki Secure Boot ve Secure Boot Control'u açacaksınız (Enabled) olacak şekild Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Açılmıyor tıklanmıyor o tarafa nerden aktif edebilirim ? 557260 dedi: Tamam o açtığınız yerdeki Secure Boot ve Secure Boot Control'u açacaksınız (Enabled) olacak şekild Genişletmek için tıkla...