Valorant VAN9003 hatası

Afterbyte

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, Valorant açılmıyor. Fotoğraftaki hatayı alıyorum. Ne yapmam lazım?

BIOS ayarlarından "secure boot" veya "Güvenli Önyükleme" ayarını açman gerekiyor. Anakart markası veya laptop kullanıyorsan laptop markanı söylersen yardımcı olmaya çalışırız.

BIOS ayarlarından "secure boot" veya "Güvenli Önyükleme" ayarını açman gerekiyor. Anakart markası veya laptop kullanıyorsan laptop markanı söylersen yardımcı olmaya çalışırız.
Gigabyte H610M H V2 anakartım. Bir sorum olacaktı bu söylediğiniz şeyleri açarsam uygulamalarım veya dosyalarım etkilenecek mi?

Gigabyte H610M h V2 anakartım. Bir sorum olacaktı bu söylediğiniz şeyleri açarsam uygulamalarım veya dosyalarım etkilenecek mi?

Hayır etkilemez.
Bu video işinizi görür.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Gigabyte H610M H V2 anakartım. Bir sorum olacaktı bu söylediğiniz şeyleri açarsam uygulamalarım veya dosyalarım etkilenecek mi?
Hayır etkilenmez. Çok basit bir işlem 5 dakika içerisinde halledebilirsiniz. Biosunuza girip F2 tuşu ile advanced mode'a geçmelisiniz. Sonrasında üstteki Boot sekmesine gidip aşağıdaki secure boot kısmını disabled'dan enabled'a çevirmelisiniz.

Bir şey değişmez veya silinmez. Hatta açık olması daha sağlıklı.

Teşekkürler 1 saat içinde deneyip olumsuz birşey olursa yazarım.

Şuan bakıyorum da aktif yazıyor kapalı değil.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…