Çözüldü Valorant VAN9003 hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Talha KARTAL

Kilopat
Arkadaşlar oyuna giriş yapıyorum maç sırasında bu hatayı veriyor. Ne yapmam lazım? Anakart ASUS.

Dosya Ekleri

• IMG_0906.jpeg
    234,5 KB · Görüntüleme: 83
Arkadaşlar oyuna giriş yapıyorum maç sırasında bu hatayı veriyor. Ne yapmam lazım? Anakart ASUS.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1. Bilgisayarınızı kapatıp açın.
  2. PC açılırken F2 veya F10 tuşuna birkaç kez basın.
  3. BIOS sayfası görüntülenecek. ...
  4. BIOS ekranında bulunan "Güvenlik" yani "Security" bölümüne tıklayın.
  5. OS Type'a tıklayıp "UEFI" seçeneğini seçin.
  6. Secure Boot seçeneğini etkinleştirin.

@Talha KARTAL BIOS'ta Secure Boot enable yapın.

Windows 11 ise BIOS'tan TPM 2.0 ve Secure Boot'u açmanız lazım.

TPM 2.0 açık secure bot yazmıyor boot menüsü var orada other us yazıyor değiştirdiğimde Windows secure vs diyor onu seçtiğim halde açılmadı. Anakartım ASUS Prime H410M-D

Custom mod yok bende.

Son düzenleyen: Moderatör:
TPM 2.0 açık secure bot yazmıyor boot menüsü var orada other us yazıyor değiştirdiğimde Windows secure vs diyor onu seçtiğim halde açılmadı anakartım ASUS Prime H410M-D

Custom mod yok bende.

Fotoğraf yollayın. CSM disable değil mi?

TPM 2.0 açık secure bot yazmıyor boot menüsü var orada other us yazıyor değiştirdiğimde Windows secure vs diyor onu seçtiğim halde açılmadı. Anakartım ASUS Prime H410M-D

Custom mod yok bende.

Ne var hocam?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…