Talha KARTAL Kilopat Katılım 1 Şubat 2018 Mesajlar 12 14 Mayıs 2025 #1 Arkadaşlar oyuna giriş yapıyorum maç sırasında bu hatayı veriyor. Ne yapmam lazım? Anakart ASUS. Dosya Ekleri IMG_0906.jpeg 234,5 KB · Görüntüleme: 83
Çözüm Alparow 14 Mayıs 2025 Talha KARTAL dedi: Hangisi hocam. Genişletmek için tıkla... Secure Boot'a tıklayın hocam oradan Custom seçin ayrıca CSM devre dışı olmalı.
Talha KARTAL dedi: Hangisi hocam. Genişletmek için tıkla... Secure Boot'a tıklayın hocam oradan Custom seçin ayrıca CSM devre dışı olmalı.
KS KS Talha KARTAL Kilopat Katılım 1 Şubat 2018 Mesajlar 12 14 Mayıs 2025 #11 Alparow dedi: Hocam Secure Boot tarafına gelip tıklayın oradan Custom seçin. Genişletmek için tıkla... Hangisi hocam? Dosya Ekleri image.jpg 115,4 KB · Görüntüleme: 19 Son düzenleyen: Moderatör: 14 Mayıs 2025 Artı 0 Eksi
Alparow dedi: Hocam Secure Boot tarafına gelip tıklayın oradan Custom seçin. Genişletmek için tıkla... Hangisi hocam?
Alparow Centipat Katılım 3 Mayıs 2024 Mesajlar 440 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2025 #12 Talha KARTAL dedi: Hangisi hocam. Genişletmek için tıkla... Secure Boot'a tıklayın hocam oradan Custom seçin ayrıca CSM devre dışı olmalı. Artı 0 Eksi Çözüm
Talha KARTAL dedi: Hangisi hocam. Genişletmek için tıkla... Secure Boot'a tıklayın hocam oradan Custom seçin ayrıca CSM devre dışı olmalı.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.092 Çözümler 595 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2025 #13 Talha KARTAL dedi: Sadece bu var. Genişletmek için tıkla... Kaydedip çıkın. Windows arama çubuğuna msinfo32 yazıp ekran görüntüsü atın. Artı 0 Eksi
Talha KARTAL dedi: Sadece bu var. Genişletmek için tıkla... Kaydedip çıkın. Windows arama çubuğuna msinfo32 yazıp ekran görüntüsü atın.
KS KS Talha KARTAL Kilopat Katılım 1 Şubat 2018 Mesajlar 12 14 Mayıs 2025 #14 Einstein dedi: Kaydedip çıkın. Windows arama çubuğuna msinfo32 yazıp ekran görüntüsü atın. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim herkese. Şu an açıldı, böyle kullanmak sorun olmaz galiba. BIOS ayarlarında biraz geriyim Alparow dedi: Secure Boot'a tıklayın hocam oradan Custom seçin ayrıca CSM devre dışı olmalı. Genişletmek için tıkla... Yaptım hocam oldu teşekkür ederim. Dosya Ekleri image.jpg 126,7 KB · Görüntüleme: 19 Son düzenleyen: Moderatör: 14 Mayıs 2025 Artı 0 Eksi
Einstein dedi: Kaydedip çıkın. Windows arama çubuğuna msinfo32 yazıp ekran görüntüsü atın. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim herkese. Şu an açıldı, böyle kullanmak sorun olmaz galiba. BIOS ayarlarında biraz geriyim Alparow dedi: Secure Boot'a tıklayın hocam oradan Custom seçin ayrıca CSM devre dışı olmalı. Genişletmek için tıkla... Yaptım hocam oldu teşekkür ederim.
Alparow Centipat Katılım 3 Mayıs 2024 Mesajlar 440 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2025 #15 Talha KARTAL dedi: Teşekkür ederim herkese şu an açıldı böyle kullanmak sorun olmaz galiba BIOS ayarlarında biraz geriyim Yaptım hocam oldu teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam iyi oyunlar. Artı 0 Eksi
Talha KARTAL dedi: Teşekkür ederim herkese şu an açıldı böyle kullanmak sorun olmaz galiba BIOS ayarlarında biraz geriyim Yaptım hocam oldu teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam iyi oyunlar.