Haaland9 Hectopat Katılım 5 Mart 2022 Mesajlar 233 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 17:40 #1 RAM 16 GB Ekran kartı GTX1660Super Anakart Gigabyte B450M H İşlemci Ryzen 5 3500X Gece bilgisayarımı Windows 11'e güncelledim Valorant girmeye çalışınca bu iki hatayı aldım. Çözümü nedir?
Gece bilgisayarımı Windows 11'e güncelledim Valorant girmeye çalışınca bu iki hatayı aldım. Çözümü nedir?
Çözüm Ana De Armas Dün 18:03 Haaland9 dedi: Deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Aynı sorunu bizzat yaşadım Secure Boot açıkken denedim olmadı sonra modu Custom'dan user olması lazım unuttum neyse değiştirdim yani oyun açıldı.
Haaland9 dedi: Deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Aynı sorunu bizzat yaşadım Secure Boot açıkken denedim olmadı sonra modu Custom'dan user olması lazım unuttum neyse değiştirdim yani oyun açıldı.
KS KS Haaland9 Hectopat Katılım 5 Mart 2022 Mesajlar 233 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:35 #11 İkiniz de dediklerini yaptık ve oldu. İki tane çözüm işaretleyemiyorum. Artı 0 Eksi
Ana De Armas Centipat Katılım 15 Haziran 2025 Mesajlar 2.236 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:38 #12 Haaland9 dedi: İkiniz de dediklerini yaptık ve oldu. İki tane çözüm işaretleyemiyorum. Genişletmek için tıkla... Sanırsam ilk mesaj atan kişi çözümü doğru yazdıysa onu işaretliyorsunuz hocam o yüzden sıkıntı yok. Sorununuz çözülmesine sevindim keyifli oyunlar dilerim. Artı 0 Eksi
Haaland9 dedi: İkiniz de dediklerini yaptık ve oldu. İki tane çözüm işaretleyemiyorum. Genişletmek için tıkla... Sanırsam ilk mesaj atan kişi çözümü doğru yazdıysa onu işaretliyorsunuz hocam o yüzden sıkıntı yok. Sorununuz çözülmesine sevindim keyifli oyunlar dilerim.