whobuugra Femtopat Katılım 6 Aralık 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2025 #1 Elimde 2650 VP var hangi Vandal skinini almalıyım emin olamiyorum. Tavsiyesi olan yazarsa sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ocak 2025
Arthur1 Centipat Katılım 1 Mayıs 2024 Mesajlar 359 Çözümler 5 Yer Rhodes Daha fazla Sistem Özellikleri Nvıdıa RTX3060/Ryzen 5 5600/Samsung 980 Pro 1TB/TurboX 500GB HDD/B450-M Dragon/16GB Ram/ Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2025 #2 whobuugra dedi: Elimde 2650 VP var hangi Vandal skinini almalıyım emin olamiyorum. Tavsiyesi olan yazarsa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle Kuronami almalısın. Daha sade bişey almak istiyorum dersen Asil alabilirsin, daha klasiklerden istiyorum dersen Kaos yakışır.
whobuugra dedi: Elimde 2650 VP var hangi Vandal skinini almalıyım emin olamiyorum. Tavsiyesi olan yazarsa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle Kuronami almalısın. Daha sade bişey almak istiyorum dersen Asil alabilirsin, daha klasiklerden istiyorum dersen Kaos yakışır.
Warlockk60 Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 452 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2025 #3 whobuugra dedi: Elimde 2650 VP var hangi Vandal skinini almalıyım emin olamiyorum. Tavsiyesi olan yazarsa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Kuronami, kaos, asil, iyon bunlar benim beğendiklerim.
whobuugra dedi: Elimde 2650 VP var hangi Vandal skinini almalıyım emin olamiyorum. Tavsiyesi olan yazarsa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Kuronami, kaos, asil, iyon bunlar benim beğendiklerim.
PatatoTomato Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 804 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2025 #4 whobuugra dedi: Elimde 2650 VP var hangi Vandal skinini almalıyım emin olamiyorum. Tavsiyesi olan yazarsa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Kaostan başka bir skin almamalısın bence. Diğer skinlerin birçoğu bir süre sonra sıkıyor.
whobuugra dedi: Elimde 2650 VP var hangi Vandal skinini almalıyım emin olamiyorum. Tavsiyesi olan yazarsa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Kaostan başka bir skin almamalısın bence. Diğer skinlerin birçoğu bir süre sonra sıkıyor.
Lyon Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2016 Mesajlar 1.087 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #5 Hangisi hoşuna gidiyorsa onu dostum. Ne alacaksan al sıkılacaksın zaten şuan en çok hoşuna gideni al gitsin
Hangisi hoşuna gidiyorsa onu dostum. Ne alacaksan al sıkılacaksın zaten şuan en çok hoşuna gideni al gitsin
misty rosetta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 4.533 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2025 #6 Bütün Vandal skinlerine güzelce bir bakıp, hoşuna gidenleri bir kenara not edip, en çok hoşuna gideni alabilirsin.
Bütün Vandal skinlerine güzelce bir bakıp, hoşuna gidenleri bir kenara not edip, en çok hoşuna gideni alabilirsin.