Zeki Fırıldak Hectopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 1.032 Çözümler 5 10 Aralık 2021 #1 Arkadaşlar yeni okuldan geldim 1 2 el Valorant atıp çıkacaktım. Ama Vanguard hep crash veriyor yeniden başlatıyorum bilgisayarı yine crash veriyor nasıl düzeltebilirim?
Arkadaşlar yeni okuldan geldim 1 2 el Valorant atıp çıkacaktım. Ama Vanguard hep crash veriyor yeniden başlatıyorum bilgisayarı yine crash veriyor nasıl düzeltebilirim?
3 396530 Centipat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 275 Çözümler 1 10 Aralık 2021 #2 Bazen hizmetlerden kapatılmış oluyor başlangıçta onu kontrol edin. O çözmezse sadece Vanguard'ı silip tekrar kurunuz Artı 0 Eksi
Bazen hizmetlerden kapatılmış oluyor başlangıçta onu kontrol edin. O çözmezse sadece Vanguard'ı silip tekrar kurunuz
KS KS Zeki Fırıldak Hectopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 1.032 Çözümler 5 10 Aralık 2021 #3 396530 dedi: Bazen hizmetlerden kapatılmış oluyor başlangıçta onu kontrol edin. O çözmezse sadece Vanguard'ı silip tekrar kurunuz Genişletmek için tıkla... Başlangıçda vanguard etkin silip yine yükliyeceğim Artı 0 Eksi
396530 dedi: Bazen hizmetlerden kapatılmış oluyor başlangıçta onu kontrol edin. O çözmezse sadece Vanguard'ı silip tekrar kurunuz Genişletmek için tıkla... Başlangıçda vanguard etkin silip yine yükliyeceğim