Valorant Vanguard düzeldi mi?

342524

Hectopat
Makaleler
3
Bir aralar mavi ekran sorunları vs vardı. Hala var mıdır bu sorun? Ona göre başlamak istiyorum.

Oyunu tryhard olarak 8-9 saat oynayan biriyim. Henüz bir sorun yaşamadım Vanguard ile alakalı.

Windows 11'de hala oluyor yanlışım yoksa. Windows 10 da sadece 1 kere aldım mavi ekran bu güne kadar Vanguard ile ilgili.

Bilmiyorum. Korkuyorumda. Peki Sadece valorant açıkken çalışmasını sağlayabiliyor muyum?
Bunu bilmiyorum işte. Eğer Vanguard'ı açılışta başlatmayı kapatırsanız oyuna girdiğinizde "Vanguard başlatılamadı" hatası alıyorsunuz ve oyun açılmıyor. Sanırım böyle bir şey yok.

Bilmiyorum. Korkuyorumda. Peki sadece Valorant açıkken çalışmasını sağlayabiliyor muyum?

Bende mavi ekran sorunu gitti ama şimdi PC kendini yeniden başlatıyor. Sadece Valorant'ta oluyor.

İndirmesem daha iyi sanırım.

Crash fix, bug fix vs. gelip güncelleme notlarında bu sorunların düzeltildiğine dair bilgilendirme yapılana kadar indirmeyin isterseniz. Çünkü son zamanlarda bu sorunlar hakkında birçok raporlama var.

İndirmesem daha iyi sanırım.

Yani sonuçta bilgisayarlarımız oyun ve gündelik kullanım için. Eğer oynamak istiyorsanız kapanmasından çekinmeyin her şeyin bir ömrü var zaten kullanabildiğiniz kadar verimli kullanın bozulmasından çekinmeyin. Yine de arkadaşın dediği gibi bir fix güncellemesi bekleyebilirsiniz. Sorun benden kaynaklı da olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…