Emre0610 Zeptopat Katılım 17 Mart 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2025 #1 Valorant oynarken Van 9003 hatası alıyorum. UEFI hatası veriyor ve BIOS'tan Secure Boot ayarını aktif ettim ama düzelmedi çözümü nedir? Dosya Ekleri Screenshot_11.png 15,5 KB · Görüntüleme: 144 Screenshot_1.png 1,3 MB · Görüntüleme: 80
Valorant oynarken Van 9003 hatası alıyorum. UEFI hatası veriyor ve BIOS'tan Secure Boot ayarını aktif ettim ama düzelmedi çözümü nedir?
misty rosetta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 4.736 Çözümler 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2025 #2 Key Management'ta "Restore Factory Keys" gibi bir ayar varsa onu yapmayı deneyebilir misiniz?
Emre0610 Zeptopat Katılım 17 Mart 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #3 misty rosetta dedi: Key Management'ta "restore factory keys" gibi bir ayar varsa onu yapmayı deneyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Yaptım Valorant'ya girebiliyorum ama bigisayar açınca bu hatayı veriyor. Dosya Ekleri resim_2025-03-22_164302563.png 20,6 KB · Görüntüleme: 61
misty rosetta dedi: Key Management'ta "restore factory keys" gibi bir ayar varsa onu yapmayı deneyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Yaptım Valorant'ya girebiliyorum ama bigisayar açınca bu hatayı veriyor.
misty rosetta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 4.736 Çözümler 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #4 Emre0610 dedi: Yaptım Valorant'a girebiliyorum ama bilgisayar açınca bu hatayı veriyor. Genişletmek için tıkla... Biostar anakart ile ilgili bir sürücüden kaynaklı bir hata gibi duruyor, eğer görmek istemiyorsanız "bir daha gösterme" deyip sayfayı kapatabilirsiniz.
Emre0610 dedi: Yaptım Valorant'a girebiliyorum ama bilgisayar açınca bu hatayı veriyor. Genişletmek için tıkla... Biostar anakart ile ilgili bir sürücüden kaynaklı bir hata gibi duruyor, eğer görmek istemiyorsanız "bir daha gösterme" deyip sayfayı kapatabilirsiniz.
S SavarooN Decapat Katılım 27 Haziran 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2025 #5 misty rosetta dedi: Key Management'ta "restore factory keys" gibi bir ayar varsa onu yapmayı deneyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bende de aynı sorun vardı sayende çözdüm, teşekkür ederim.
misty rosetta dedi: Key Management'ta "restore factory keys" gibi bir ayar varsa onu yapmayı deneyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bende de aynı sorun vardı sayende çözdüm, teşekkür ederim.