Valorant Vanguard "Yazılım Uyumsuzluğu" yama sorunu

560710

Decapat
Yeni güncellemeden 1 hafta geçti ve tam bugün oyuna girdim ama Client'e atıp bir sorunla karşılaştım.
Bu sorunla uğraştım olmadı, ticket attım dediklerini uyguladım ve Avast veya AVG programlarından kaynaklanabildiğini söylediler.
Ben de olmamasına rağmen bende olan başka bir virüs programını sildim yine olmadı.
Vanguard'ı sildim geri yüklemek istedim fakat ona bile izin vermiyorlar, hala daha eklediğim görsellerdeki gibi oyun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam sisteminiz çok iyi değilse modlanmış Windows 10 tavsiye ederim. Herkes "ooo hayııırr modlanmış Windows 10 güvenli değillll" diyebilir ama performans farkı çok var.

Hocam benim FPS biraz düştüde Windows 10'a geçince kesin fark olur mu modlanmış 10 da.

Hocam benim FPS biraz düştüde Windows 10'a geçince kesin fark olur mu modlanmış 10 da.

Birde pingim anlık olarak yükseliyor arada oda çözülür mü.

Olur hocamda onu nasıl yapıcam
Hocam RekOS diye bir yabancı yapımcı var. Windows modluyor, Ram kullanımı 1 GB seviyesine kadar düşüyor. Sitesine gidip Windows 10 sürümünü indirebilirsiniz.

Hangi sürümü kullanıyorsunuz?

Hocam RekOS diye bir yabancı yapımcı var. Windows modluyor, RAM kullanımı 1 GB seviyesine kadar düşüyor. Sitesine gidip Windows 10 sürümünü indirebilirsiniz.

Klasik son sürüm 22H2.

Hocam RekOS diye bir yabancı yapımcı var. Windows modluyor, RAM kullanımı 1 GB seviyesine kadar düşüyor. Sitesine gidip Windows 10 sürümünü indirebilirsiniz.

Hocam peki Ghost Spectre mi RekOS mi?

Tsbii ki RekOS ve evet 22H2 indirebilirsiniz. Eğer daha performans istiyorsanız daha düşük Valorant destekleyen sürümleride var. Onları da indirebilirisiniz.

Hocam RekOS'in 1709'dan yüksek sürümü varsa linkini atabilir misiniz Valorant hilelerden dolayı 1709 desteğini kaldırdı.

Son düzenleme:
Hocam bende bulamadım.

Hocam yardımın lazım link bulamadım yoksa normal Windows 10 22H2 formatliyacağım.

Hocam biraz araştırdım ve ReviOS adında başka bir işletim sistemi buldum internette testleri iyi gözüküyor hem de 22H2 fakat sorun çıkar mı bilmiyorum. Daha bilgili kişilere sormak lazım. Linki: Revision | Revision

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…