Yeni güncellemeden 1 hafta geçti ve tam bugün oyuna girdim ama Client'e atıp bir sorunla karşılaştım.
Bu sorunla uğraştım olmadı, ticket attım dediklerini uyguladım ve Avast veya AVG programlarından kaynaklanabildiğini söylediler.
Ben de olmamasına rağmen bende olan başka bir virüs programını sildim yine olmadı.
Vanguard'ı sildim geri yüklemek istedim fakat ona bile izin vermiyorlar, hala daha eklediğim görsellerdeki gibi oyun.
Hocam sisteminiz çok iyi değilse modlanmış Windows 10 tavsiye ederim. Herkes "ooo hayııırr modlanmış Windows 10 güvenli değillll" diyebilir ama performans farkı çok var.
Hocam sisteminiz çok iyi değilse modlanmış Windows 10 tavsiye ederim. Herkes "ooo hayııırr modlanmış Windows 10 güvenli değillll" diyebilir ama performans farkı çok var.
Hocam RekOS diye bir yabancı yapımcı var. Windows modluyor, Ram kullanımı 1 GB seviyesine kadar düşüyor. Sitesine gidip Windows 10 sürümünü indirebilirsiniz.
Hocam RekOS diye bir yabancı yapımcı var. Windows modluyor, RAM kullanımı 1 GB seviyesine kadar düşüyor. Sitesine gidip Windows 10 sürümünü indirebilirsiniz.
Hocam RekOS diye bir yabancı yapımcı var. Windows modluyor, RAM kullanımı 1 GB seviyesine kadar düşüyor. Sitesine gidip Windows 10 sürümünü indirebilirsiniz.
Tsbii ki RekOS ve evet 22H2 indirebilirsiniz. Eğer daha performans istiyorsanız daha düşük valorant destekleyen sürümleride var. Onlarıda indirebilirisiniz
Tsbii ki RekOS ve evet 22H2 indirebilirsiniz. Eğer daha performans istiyorsanız daha düşük Valorant destekleyen sürümleride var. Onları da indirebilirisiniz.
Hocam biraz araştırdım ve ReviOS adında başka bir işletim sistemi buldum internette testleri iyi gözüküyor hem de 22H2 fakat sorun çıkar mı bilmiyorum. Daha bilgili kişilere sormak lazım. Linki: Revision | Revision