Valorant ve CS:GO ekran kartı önerisi

Bütçe
1000

Enes1538

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, CS:GO Valorant tarzı oyunlar uynuyorum 1000 TL bütçe ile bana asla sorun çıkartmayacak (yazılımsal, performans) ekran kartı önerir misin 2. el veya sıfır.

Arkadaşlar, CS:GO Valorant tarzı oyunlar uynuyorum 1000 TL bütçe ile bana asla sorun çıkartmayacak (yazılımsal, performans) ekran kartı önerir misin 2. el veya sıfır.

1050 Ti veya 1660 Ti'de CS:GO yüksek ayarlarda 150 250 FPS rahat alabilme imkanı var. Ve akıcı oynayabilirsin sorun asla çıkaracağını sanmıyorum ve neredeyse 1-2 ayda bir ekran kartı güncellemeleride geliyor yani güncel ekran kartları bunlar tavsiye ederim.

Sadece bu oyunlar için mi? Ayrıca sistem özellikleriniz nedir? İşlemci, RAM vs.

1050 Ti nerede 1660 Ti nerede arada dağ gibi fark var bu fiyata onları bulmak imkansız

1050 Ti nerede 1660 Ti nerede arada dağ gibi fark var bu fiyata onları bulmak imkansız.

Adam zaten 2. el olarak diye de soruyor 1050 Ti normal fiyatı 1400 1500TL 2. el olarak düşük fiyata bulunabilir.

Kusura bakmayın cevap veremedim size iki sorum var. RX 460 Valorant ve CS:GO'da kaç FPS alır ayrıca RX 570 alırsam bana sorun çıkartır mı? Çünkü çoğu kişi oyun oynadıktan 15-20 dk sonra kapanmasından şikayetçi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…