Arkadaşlar, CS:GO Valorant tarzı oyunlar uynuyorum 1000 TL bütçe ile bana asla sorun çıkartmayacak (yazılımsal, performans) ekran kartı önerir misin 2. el veya sıfır.
Arkadaşlar, CS:GO Valorant tarzı oyunlar uynuyorum 1000 TL bütçe ile bana asla sorun çıkartmayacak (yazılımsal, performans) ekran kartı önerir misin 2. el veya sıfır.
1050 Ti veya 1660 Ti'de CS:GO yüksek ayarlarda 150 250 FPS rahat alabilme imkanı var. Ve akıcı oynayabilirsin sorun asla çıkaracağını sanmıyorum ve neredeyse 1-2 ayda bir ekran kartı güncellemeleride geliyor yani güncel ekran kartları bunlar tavsiye ederim.
1050 Ti nerede 1660 Ti nerede arada dağ gibi fark var bu fiyata onları bulmak imkansız.
Adam zaten 2. el olarak diye de soruyor 1050 Ti normal fiyatı 1400 1500TL 2. el olarak düşük fiyata bulunabilir.
Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
İşlemcim çok fazla darboğaz yapar ona.
İşlemcim: i3 3210 3.20 GHz.
Ekran kartı aldıktan 5-6 ay sonra geriye kalan parçaların hepsini değiştireceğim.
İşlemci belirtmedin ki belirtseydin ona göre kart önerirdim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.