Eminz Decapat Katılım 20 Şubat 2023 Mesajlar 29 6 Ocak 2024 #1 RAM 16 GB SSD veya HDD modeli 700 GB SSD Ekran kartı GTX 1050 Ti İşlemci AMD Ryzen 3 1300X Valorant ve CS:GO gibi oyunlarda en yüksek performansı verecek işletim sistemi hangisidir? (Custom olanlar da dahil.) Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ocak 2024
Valorant ve CS:GO gibi oyunlarda en yüksek performansı verecek işletim sistemi hangisidir? (Custom olanlar da dahil.)
EmirKadirO Hectopat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 982 Çözümler 28 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2024 #2 Orijinal Windows 10 yukle ardindan debloat yap.
Eminz Decapat Katılım 20 Şubat 2023 Mesajlar 29 6 Ocak 2024 #3 EmirKadirO dedi: Orijinal Windows 10 yukle ardindan debloat yap. Genişletmek için tıkla... Debloat tam olarak ne oluyor.
EmirKadirO dedi: Orijinal Windows 10 yukle ardindan debloat yap. Genişletmek için tıkla... Debloat tam olarak ne oluyor.
EmirKadirO Hectopat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 982 Çözümler 28 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2024 #4 Eminz dedi: Debloat tam olarak ne oluyor. Genişletmek için tıkla... Gereksiz tum uygulamlar ve hizmetler siliniyor. İster kendin seciyorsun ister uygulama otomatik yapiyor.
Eminz dedi: Debloat tam olarak ne oluyor. Genişletmek için tıkla... Gereksiz tum uygulamlar ve hizmetler siliniyor. İster kendin seciyorsun ister uygulama otomatik yapiyor.
Eminz Decapat Katılım 20 Şubat 2023 Mesajlar 29 6 Ocak 2024 #5 EmirKadirO dedi: Gereksiz tum uygulamlar ve hizmetler siliniyor. İster kendin seciyorsan ister uygulama otomatik yapiyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler deneyeceğim. EmirKadirO dedi: Gereksiz tum uygulamlar ve hizmetler siliniyor. İster kendin seciyorsun ister uygulama otomatik yapiyor. Genişletmek için tıkla... Peki benim bu debloatı yapabileceğim bir yer vaarmı her video ya eski ya da İngilizce. Son düzenleme: 6 Ocak 2024
EmirKadirO dedi: Gereksiz tum uygulamlar ve hizmetler siliniyor. İster kendin seciyorsan ister uygulama otomatik yapiyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler deneyeceğim. EmirKadirO dedi: Gereksiz tum uygulamlar ve hizmetler siliniyor. İster kendin seciyorsun ister uygulama otomatik yapiyor. Genişletmek için tıkla... Peki benim bu debloatı yapabileceğim bir yer vaarmı her video ya eski ya da İngilizce.