Valorant ve CS:GO için kablosuz mouse önerisi

Bütçe
Sınırsız
Hocam bende Superlight 2 alacağım. Switch konusunda bir sıkıntı var mı? Gecikme hissediliyor mu?

Hocam bende Superlight 2 alacağım. Switch konusunda bir sıkıntı var mı? Gecikme hissediliyor mu?

Kesinlikle hayır. Ama bu üründen ürüne değişiyor mu bilmiyorum ama benim kendi deneyimlerim ile söylersem kesinlikle öyle bir şey yok kaliteli mouse.

Kesinlikle hayır. Ama bu üründen ürüne değişiyor mu bilmiyorum ama benim kendi deneyimlerim ile söylersem kesinlikle öyle bir şey yok kaliteli mouse.
Tamamdır hocam sağolun. Beyaz rengi stoğa girince alacağım. Mousepad olarak ne kullanıyordunuz?

Tamamdır hocam sağ olun. Beyaz rengi stoka girince alacağım. Mouse pad olarak ne kullanıyordunuz?

SteelSeries QCK+ sanırım bu. Hayırlı olsun şimdiden pişman olmazsınız efsane mouse.​

SteelSeries QCK+ sanırım bu. Hayırlı olsun şimdiden pişman olmazsınız efsane mouse.​

Neden siyah yazdı bilmiyorum kopyaladım diye herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…