hergeceaglıyorum Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 1.080 Makaleler 4 Çözümler 1 29 Ağustos 2021 #1 Arkadaşlar selam, şimdi ben pek güvenemedim Google Play Store'de yok. Fakat APK olarak yükleyebiliyoruz. Şu videoları inceler misiniz bi'? Yüklemeye değer mi? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Arkadaşlar selam, şimdi ben pek güvenemedim Google Play Store'de yok. Fakat APK olarak yükleyebiliyoruz. Şu videoları inceler misiniz bi'? Yüklemeye değer mi? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Vito S Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 3.776 Makaleler 5 Çözümler 13 29 Ağustos 2021 #2 Hayır, çıkmadılar. Cihazlarınıza güvenilir olmayan APK'lar yüklemeyiniz. Artı 2 Eksi
467838 Kilopat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 2.729 Makaleler 2 Çözümler 36 Yer Türkiye, Konya 29 Ağustos 2021 #3 Uzaktan yakından alakası yok hepsi clickbait videolar öyle bir şey çıksa sosyal de mutlaka haberiniz olur zaten. Artı 0 Eksi
Uzaktan yakından alakası yok hepsi clickbait videolar öyle bir şey çıksa sosyal de mutlaka haberiniz olur zaten.
Theguywholikestanks Hectopat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 1.092 Çözümler 3 Yer Roma / G.P.F.I 29 Ağustos 2021 #4 Fan made değil mi onlar? Bu arada Ersin Çakının videolarına hiç güvenmeyin. Artı 0 Eksi
magicpower Hectopat Katılım 4 Ağustos 2021 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2021 #5 Oyunun kendi yapımcıları değil de fanları yapmış olabilir. Ama baya kaliteli görünüyor. Artı 0 Eksi
mutlu pide Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 4.623 Makaleler 3 Çözümler 29 Yer Mars Daha fazla Sistem Özellikleri Acer AN515-55 / RTX 3050 / 16 GB 2933 MHz RAM / i3 10300H Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2021 #6 Project M fan yapımı. Sadece Valorant'a benziyor. Ama güvensiz olduğunu sanmam. Artı 0 Eksi