Aegon01 Centipat Katılım 3 Ağustos 2021 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2022 #1 Valorant'ta 384, CS'de 616 saatim bulunmakta ve ikisi de yavas yavas sıktı. Bu tarzda (ya da daha farklı da olabilir, fark etmez) beni saracak, arkaya müzik açıp eğlenebiliceğim oyun önerebilir misiniz? İyi forumlar.
Valorant'ta 384, CS'de 616 saatim bulunmakta ve ikisi de yavas yavas sıktı. Bu tarzda (ya da daha farklı da olabilir, fark etmez) beni saracak, arkaya müzik açıp eğlenebiliceğim oyun önerebilir misiniz? İyi forumlar.
Kelebek_1034 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 2.158 Makaleler 1 Çözümler 26 10 Ocak 2022 #2 Tom Clancy's Rainbow Six Siege. Alışması biraz zor olabilir ancak alıştıktan sonra sizi yine uzun süre götürür.
Tom Clancy's Rainbow Six Siege. Alışması biraz zor olabilir ancak alıştıktan sonra sizi yine uzun süre götürür.
Saint Lucia Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2022 #3 Apex Legends indir keyfine bak.
Aegon01 Centipat Katılım 3 Ağustos 2021 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2022 #4 Saint Lucia dedi: Apex Legends indir keyfine bak. Genişletmek için tıkla... Hocam çok denedim ama hata veriyor giremiyorum Steam de denedim origin de Kelebek_1034 dedi: Tom Clancy's Rainbow Six Siege. Alışması biraz zor olabilir ancak alıştıktan sonra sizi yine uzun süre götürür. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler bakarım birazdan
Saint Lucia dedi: Apex Legends indir keyfine bak. Genişletmek için tıkla... Hocam çok denedim ama hata veriyor giremiyorum Steam de denedim origin de Kelebek_1034 dedi: Tom Clancy's Rainbow Six Siege. Alışması biraz zor olabilir ancak alıştıktan sonra sizi yine uzun süre götürür. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler bakarım birazdan
Elmas aykut Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 2.136 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2022 #5 OverWatch güzel oyun diyorlar ama euro ile satıldığından deneyemedim.