6 662970 Centipat Katılım 14 Mayıs 2023 Mesajlar 796 11 Aralık 2023 #1 Aldığım zaman LoL, Valorant, CS2 oyunlarını oynayacağım bir sistem önerir misiniz? Bütçeyi daha tam olarak belirlemedim ama en azından bu oyunları 70-90 FPS aralarında çalıştırırsa çok iyi olur. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Aralık 2023
Aldığım zaman LoL, Valorant, CS2 oyunlarını oynayacağım bir sistem önerir misiniz? Bütçeyi daha tam olarak belirlemedim ama en azından bu oyunları 70-90 FPS aralarında çalıştırırsa çok iyi olur.
5 584297 Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 16.868 Çözümler 19 11 Aralık 2023 #2 APU sistem bile işini görür örnek olarak atıyorum FrekansTV Bilgisayar Sistemi - inventus Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
APU sistem bile işini görür örnek olarak atıyorum FrekansTV Bilgisayar Sistemi - inventus Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et