W waysos Picopat Katılım 20 Ağustos 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2024 #1 RAM Corsair Vengeance RGB 32 GB (2 x 16 GB) DDR5-6000 CL30 Memory AMD EXPO Ekran kartı MSI GEFORCE RTX 4080 SUPER GAMING X TRIO Anakart MSI MAG B650 Tomahawk İşlemci AMD Ryzen 7 7800X3D Merhaba, Valorant ve CS2 de packet loss alıyorum herhangi bir ping ve hız problemim yok değerlere baktığımda anlık packet loss 20 oluyor çözümü nedir?
Merhaba, Valorant ve CS2 de packet loss alıyorum herhangi bir ping ve hız problemim yok değerlere baktığımda anlık packet loss 20 oluyor çözümü nedir?
normalbiradam456 Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 2.416 Çözümler 12 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: RTX 4060 Laptop CPU: Ryzen 5 7535HS RAM: 16 GB Disk: 512 GB SSD Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2024 #2 waysos dedi: Merhaba, Valorant ve CS2 de packet loss alıyorum herhangi bir ping ve hız problemim yok değerlere baktığımda anlık packet loss 20 oluyor çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Bendede var sanırım internetten kaynaklı telefon internetine geçince düzeliyordu. Türk Telekom Fiber mi? Artı 0 Eksi
waysos dedi: Merhaba, Valorant ve CS2 de packet loss alıyorum herhangi bir ping ve hız problemim yok değerlere baktığımda anlık packet loss 20 oluyor çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Bendede var sanırım internetten kaynaklı telefon internetine geçince düzeliyordu. Türk Telekom Fiber mi?
KS KS W waysos Picopat Katılım 20 Ağustos 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2024 #3 normalbiradam456 dedi: Bendede var sanırım internetten kaynaklı telefon internetine geçince düzeliyordu. Türk Telekom Fiber mi? Genişletmek için tıkla... Evet türk telekom fiber son zamanlarda olmaya başladı Artı 0 Eksi
normalbiradam456 dedi: Bendede var sanırım internetten kaynaklı telefon internetine geçince düzeliyordu. Türk Telekom Fiber mi? Genişletmek için tıkla... Evet türk telekom fiber son zamanlarda olmaya başladı
normalbiradam456 Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 2.416 Çözümler 12 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: RTX 4060 Laptop CPU: Ryzen 5 7535HS RAM: 16 GB Disk: 512 GB SSD Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2024 #4 waysos dedi: Evet türk telekom fiber son zamanlarda olmaya başladı Genişletmek için tıkla... Bendede aynı sorun var hocam Türk Telekom’dan kaynaklı. Müşteri hizmetlerini aradığımda bir sorun olmadığını sorunun modemde olduğunu ve belleğinin yetmediğini söylediler. Ben ise buna inanmıyorum evde tek kişi bile olsam loss sorunu oluyor. Artı 0 Eksi
waysos dedi: Evet türk telekom fiber son zamanlarda olmaya başladı Genişletmek için tıkla... Bendede aynı sorun var hocam Türk Telekom’dan kaynaklı. Müşteri hizmetlerini aradığımda bir sorun olmadığını sorunun modemde olduğunu ve belleğinin yetmediğini söylediler. Ben ise buna inanmıyorum evde tek kişi bile olsam loss sorunu oluyor.