Valorant ve CS2'de RTX 2060 ekran kartı kullanımı çok az

alpinestars

Picopat
Daha fazla  
Valorant ve CS2 gibi oyunlarda işlemci yoğunluklu olduğu için ekran kartının fazla kullanılmasını beklemedim. Fakat her oyunda böyle %40,%60 arasında kullanılıyor daha fazla kullandırma şansım yok mu? Grafikleri düşürsem de FPS artmıyor ekran kartı kullanılmadığı için.

1726221122990.png

Valorant ve CS2 gibi oyunlarda işlemci yoğunluklu olduğu için ekran kartının fazla kullanılmasını beklemedim. Fakat her oyunda böyle %40,%60 arasında kullanılıyor daha fazla kullandırma şansım yok mu? Grafikleri düşürsem de FPS artmıyor ekran kartı kullanılmadığı için.

Eki Görüntüle 2309330

V-Sync ya da 60 FPS sınırlama yaptıysanız kaldırmanız tam performansını kullanmanıza yarayacaktır.

Eki Görüntüle 2309330

Bildiğim kadarıyla bu tarz oyunlar öncelik olarak işlemci kullanımını daha fazla yapar?

Fortnite'da oyun drop yiyor 100-110 FPS maksimum alıyor şimdi PUBG indiriyorum inince bir de ona bakacağım.

Hocam ben de seneler önce tek kanal sorunu yüzünden aynılarını yaşamıştım fakat seninki başka bir sorun galiba çift kanalmış çünkü. Ama yaşadığımız durum hemen hemen aynı gözüküyor. CS2, Valorant, PUBG, Fortnite gibi oyunlardan asla olması gereken performansı alamıyorsun bu durumdayken. Elinde harici bir monitör varsa test eder misin FPS'leri tekrar?

Ayrıca sistem bilgilerini, oynadığın oyunu ve oyun ayarlarını da atman gerek.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı