Valorant ve CS2 gibi oyunlarda işlemci yoğunluklu olduğu için ekran kartının fazla kullanılmasını beklemedim. Fakat her oyunda böyle %40,%60 arasında kullanılıyor daha fazla kullandırma şansım yok mu? Grafikleri düşürsem de FPS artmıyor ekran kartı kullanılmadığı için.
Valorant ve CS2 gibi oyunlarda işlemci yoğunluklu olduğu için ekran kartının fazla kullanılmasını beklemedim. Fakat her oyunda böyle %40,%60 arasında kullanılıyor daha fazla kullandırma şansım yok mu? Grafikleri düşürsem de FPS artmıyor ekran kartı kullanılmadığı için.
Hocam ben de seneler önce tek kanal sorunu yüzünden aynılarını yaşamıştım fakat seninki başka bir sorun galiba çift kanalmış çünkü. Ama yaşadığımız durum hemen hemen aynı gözüküyor. CS2, Valorant, PUBG, Fortnite gibi oyunlardan asla olması gereken performansı alamıyorsun bu durumdayken. Elinde harici bir monitör varsa test eder misin FPS'leri tekrar?
Ayrıca sistem bilgilerini, oynadığın oyunu ve oyun ayarlarını da atman gerek.