Valorant ve ders için laptop onerisi

imbaran

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşla ara sıra Valorant oynuyoruz, kurumsal bir yerde staj görüyorum ve çoğunlukla boşum, öylesine oturuyorum. Hem ders hem Valorant GTA 5 gibi oyunları oynayabileceğim laptop arıyorum. Bütçem belirsiz. Ne demek, gelen maaşımın belli bir kısmı ile taksitle almayı düşünüyorum. 10-20 benim için uygun bir fiyat arılığı.

10-20bin tl alacağınız laptop üzebilir. 20-25 arası olmalı en az. Laptopların hangisi en iyisidir bilmiyorum HP victus rtx3050 4gb i5 12500h 16ram olan modeli masaüstüm olmadığı zaman kullanıyorum dediğiniz oyunlarda üzmedi. Fiyatı da 20-25 arası.

Arkadaşla ara sıra Valorant oynuyoruz, kurumsal bir yerde staj görüyorum ve çoğunlukla boşum, öylesine oturuyorum. Hem ders hem Valorant GTA 5 gibi oyunları oynayabileceğim laptop arıyorum. Bütçem belirsiz. Ne demek, gelen maaşımın belli bir kısmı ile taksitle almayı düşünüyorum. 10-20 benim için uygun bir fiyat arılığı.
Hocam bütçenize uygun olursa bu modele bakabilirsiniz 4 senedir monster kullanıyorum iyi bakarsanız cidden iyi cihazlar

Valorant için alacaksanız işlemcisi iyi olsun yeter. İ5 10. nesli ve üstü uygundur

1727886027425.png

Valorant da iyi gibi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Zaten profesyonel şekilde oynayamyacağım. GTA 5 açsın ara sıra arkadaşla Valorant oynayayım yeter.

Ne demek hocammm :D

Neden Monster alınmaması gerektiğini bu forumu araştırırsanız anlarsınız.
Monster gayet iyi hocam evet ısınıyor ama ben o sorunu mx6 ile çözdüm
Eki Görüntüle 2321324

Valorant da iyi gibi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Zaten profesyonel şekilde oynayamyacağım. GTA 5 açsın ara sıra arkadaşla Valorant oynayayım yeter.

Ne demek hocammm :D

ekran kartı olmayan laptoptan pek birşey beklemeyin hocam

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı