Valorant ve ders için laptop onerisi

imbaran

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşla ara sıra Valorant oynuyoruz, kurumsal bir yerde staj görüyorum ve çoğunlukla boşum, öylesine oturuyorum. Hem ders hem Valorant GTA 5 gibi oyunları oynayabileceğim laptop arıyorum. Bütçem belirsiz. Ne demek, gelen maaşımın belli bir kısmı ile taksitle almayı düşünüyorum. 10-20 benim için uygun bir fiyat arılığı.

10-20bin tl alacağınız laptop üzebilir. 20-25 arası olmalı en az. Laptopların hangisi en iyisidir bilmiyorum HP victus rtx3050 4gb i5 12500h 16ram olan modeli masaüstüm olmadığı zaman kullanıyorum dediğiniz oyunlarda üzmedi. Fiyatı da 20-25 arası.

Hocam bütçenize uygun olursa bu modele bakabilirsiniz 4 senedir monster kullanıyorum iyi bakarsanız cidden iyi cihazlar

Valorant için alacaksanız işlemcisi iyi olsun yeter. İ5 10. nesli ve üstü uygundur

Hocam bütçenize uygun olursa bu modele bakabilirsiniz 4 senedir monster kullanıyorum iyi bakarsanız cidden iyi cihazlar
Cihazları tahmin edicem heralde hocam.

Neden Monster alınmaması gerektiğini bu forumu araştırırsanız anlarsınız.
Monster gayet iyi hocam evet ısınıyor ama ben o sorunu mx6 ile çözdüm
ekran kartı olmayan laptoptan pek birşey beklemeyin hocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…