Valorant ve Discord'da paket kaybı oluyor

GREDRA

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba iyi sosyaller öncelikle.

Böyle bir sorunla daha önce hiç karşılaşmadığımı bildirmek isterim öncelikle. İnternet hızımı hiç kullanmamama rağmen ve kimsenin bağlı olmadığını bilmeme rağmen paket kaybı yaşıyorum bu anlık oluyor. Discord'a bağlıyken karşıyı dinleyebiliyorum ben konuşur konuşmaz Discord'un ping göstergesi önce turuncuya sonra kırmızıya düşüyor.

İnternet sağlayıcımın müşteri hizmet hattıyla da konuştuğumda hızının bana iletildiğini (ekran görüntüsü delili ile) iletti ama sorun yaşadığıma inandıramadım inatla dediği şey internet kullanımınız olduğu için yavaşlık yaşanıyor olabilir ama bunu inatla beyan etmeme rağmen sorun yoktur diye diretiyorlar. Bilgisayarımda da bir problem olduğunu düşünmüyorum farklı ağlarla test ettim. Ve ben bu paket kaybını şu an denediğim Discord ve Valorant'ta yaşıyorum.

Hız testimde upload hızımı normal almama rağmen bu sorunu yaşıyorum. Çözmeme yardımcı olmanızı diliyorum.

Dosya Ekleri

• 1724049806664-367693664-414711b0a48af9e7ecd262f7c71925c55ab128f8cd74e1f089ee80babc20dae6.jpeg
    94,4 KB · Görüntüleme: 24
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…