ardaReiss Hectopat Katılım 19 Şubat 2022 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2022 #11 Lee Yubin dedi: Ayarları biraz düşürürsen FPS artacaktır diye düşünüyorum. O ölçekleme falan 970'e fazla kaçmış bence. Genişletmek için tıkla... Kaç ölçekleme yapayım.
Lee Yubin dedi: Ayarları biraz düşürürsen FPS artacaktır diye düşünüyorum. O ölçekleme falan 970'e fazla kaçmış bence. Genişletmek için tıkla... Kaç ölçekleme yapayım.
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.363 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 9 Ekim 2022 #12 ardaReiss dedi: Kaç ölçekleme yapayım. Genişletmek için tıkla... FPS'in ve görüntünün ideal olduğu bi düzeyde kendin ayarla işte. Ben %150 kullanıyorum ama ekran kartını çok kullanmasın diye öyle yapıyorum. Diğer ayarları da düşür özellikle ayna ayarlarını, o da çok etkiliyor.
ardaReiss dedi: Kaç ölçekleme yapayım. Genişletmek için tıkla... FPS'in ve görüntünün ideal olduğu bi düzeyde kendin ayarla işte. Ben %150 kullanıyorum ama ekran kartını çok kullanmasın diye öyle yapıyorum. Diğer ayarları da düşür özellikle ayna ayarlarını, o da çok etkiliyor.