Valorant ve Fortnite oynarken mavi ekran

LokiSs

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ara sıra durduk yere mavi ekran veriyor ve neredeyse bütün oyunlarda çökme sorunu yaşıyorum. Örneğin. Valorant, Fortnite vb. hiçbir hata vermiyor, sadece kapanıyor. Valorant'ta kapandığı zaman doğrulama yapıyor, Fortnite'da ise kapandığında doğrulama ve güncelleme yapıyor ama PC'yi kapatıp açarsam doğrulamalar gidiyor. Oyuna girebiliyorum ama yine de oyunlar kapanıyor

Son düzenleyen: Moderatör:
olay görüntüleyici raporunu atamadım sistem bilgilerim
sistem.png
sistem 2.png

Son düzenleme:
Rapor diyor ki ortaya karışık mavi ekran :) Sırasıyla söyleyeceğim işlemleri yapın.
  • Windows güncellemelerini yapın.
  • BIOS güncellemelerini yapın ve BIOS ayarlarını default yapıp bırakın ekstra bir OC, XMP açmayın.
  • Sisteminizde bulunan bütün AntiCheat programlarını dosyalarıyla beraber silin.
  • DDU ile GPU sürücünüzü kaldırın ve temiz güncel bir kurulum yapın.
  • Hatanın bir tanesi bellek, bu yüzden bir de RAM testi yapmanızda fayda var.
    • Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
      Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu işlemlerden sonra tekrar gözlemleyin. Gözlem sonrası hata alırsanız sistem bilgilerini tam olarak belirtin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı