Fortnite'da tayfa üyeliği hariç büyük bir para yatırmaya gerek olduğunu düşünmüyorum. Valorant için de sık oynuyorsanız ve hiç skininiz yoksa yatırabilirsiniz bence. Zevk meselesi tamamen.
Hocam bence tamamen size kalmış. Ben şahsen Fortnite'a çok yatırmadım sadece 4 sene önce bütün başlangıç paketlerini almıştım ve bu sene 2-3 kez Fortnite tayfası aldım fakat şu an Fortnite'ın yüzüne bile bakmıyorum. Valorant ise çok gereksiz pahalı olduğu için yatırmayı tercih etmedim.
Hem VP fiyatları pahalı hem de silah skinleri de çok pahalı. Güzel bir savaş bileti geldi mi alınır bence sadece.Haklısınız hocam Valorant VP fiyatları pahalı.
Ne kadar yatırmayı düşünüyorsunuz bilmiyorum ama oyundan soğuyacağınızı düşünüyorsanız bıçak ve Vandal skininden daha da ötesine yatırmanıza gerek olduğunu düşünmüyorum.
Hem VP fiyatları pahalı hem de silah skinleri de çok pahalı. Güzel bir savaş bileti geldi mi alınır bence sadece.
Zevkler ve renkler tartışılır hocam. Şahsen ben bir oyunu uzun zamanlar oynayamıyorum, bir dönem oynayıp bırakıyorum ve sonra tekrar oynadığım oluyor.Vandal ve Phantom almayı düşünüyorum. Ama VP fiyatları çok pahalı 700 TL harcamam gerekiyor.
Haklısınız hocam benim de aklıma takılan kötü kitlesi oyundan soğuturmu ve FPS oyunu hep aynı mantık bir süre sonra sıkar mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.