Valorant ve Fortnite'a para yatırılır mı?

Darknes25

Femtopat
Daha fazla  
Valorant, Fortnite gibi oyunlar oynuyorum, bu oyunlara para yatırılır mı yoksa yatırılmaz mı?

Hocam bence tamamen size kalmış. Ben şahsen Fortnite'a çok yatırmadım sadece 4 sene önce bütün başlangıç paketlerini almıştım ve bu sene 2-3 kez Fortnite tayfası aldım fakat şu an Fortnite'ın yüzüne bile bakmıyorum. Valorant ise çok gereksiz pahalı olduğu için yatırmayı tercih etmedim.

Fortnite'da tayfa üyeliği hariç büyük bir para yatırmaya gerek olduğunu düşünmüyorum. Valorant için de sık oynuyorsanız ve hiç skininiz yoksa yatırabilirsiniz bence. Zevk meselesi tamamen.

Fortnite'da tayfa üyeliği hariç büyük bir para yatırmaya gerek olduğunu düşünmüyorum. Valorant için de sık oynuyorsanız ve hiç skininiz yoksa yatırabilirsiniz bence. Zevk meselesi tamamen.

Valorant oynuyorum ama bildiğiniz gibi toksikler smurflar hileciler troller oyunumu zehir eder ve ileride keyif alamam diye korkuyorum bir de FPS oyunu kendini tekrar ediyor.

Ne kadar yatırmayı düşünüyorsunuz bilmiyorum ama oyundan soğuyacağınızı düşünüyorsanız bıçak ve Vandal skininden daha da ötesine yatırmanıza gerek olduğunu düşünmüyorum.

Haklısınız hocam Valorant VP fiyatları pahalı.

Ne kadar yatırmayı düşünüyorsunuz bilmiyorum ama oyundan soğuyacağınızı düşünüyorsanız bıçak ve Vandal skininden daha da ötesine yatırmanıza gerek olduğunu düşünmüyorum.

Vandal ve Phantom almayı düşünüyorum. Ama VP fiyatları çok pahalı 700 TL harcamam gerekiyor.

Hem VP fiyatları pahalı hem de silah skinleri de çok pahalı. Güzel bir savaş bileti geldi mi alınır bence sadece.

Haklısınız hocam benim de aklıma takılan kötü kitlesi oyundan soğuturmu ve FPS oyunu hep aynı mantık bir süre sonra sıkar mı?

Gayet de yatırılır oyunlarda çok saatin varsa ve keyif alıyorsan neden olmasın.

Zevkler ve renkler tartışılır hocam. Şahsen ben bir oyunu uzun zamanlar oynayamıyorum, bir dönem oynayıp bırakıyorum ve sonra tekrar oynadığım oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…