S Speiltura Decapat Katılım 14 Ağustos 2021 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2021 #1 Valorant ve LoL'ü açmaya çalışırken oluyor. Nasıl çözebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Eylül 2021
LOTR Manyağı Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 3.358 Çözümler 62 Yer Diyarbakır 21 Eylül 2021 #11 Speiltura dedi: Aynı hatayı alan birini gördüm dosya konumundan açınca LeagueClient.exe onarım yapıyor diye çözülmüş olay ama ben açınca LeagueClient.exe diye bir dosya bulamıyourm. Genişletmek için tıkla... Simgesi LoL'e benzeyen tüm exeleri yönetici olarak çalıştırın bakalım belki biri açılır ve onarım yapar. Artı 0 Eksi
Speiltura dedi: Aynı hatayı alan birini gördüm dosya konumundan açınca LeagueClient.exe onarım yapıyor diye çözülmüş olay ama ben açınca LeagueClient.exe diye bir dosya bulamıyourm. Genişletmek için tıkla... Simgesi LoL'e benzeyen tüm exeleri yönetici olarak çalıştırın bakalım belki biri açılır ve onarım yapar.
KS KS S Speiltura Decapat Katılım 14 Ağustos 2021 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2021 #12 LOTR Manyağı dedi: Simgesi LoL'e benzeyen tüm exeleri yönetici olarak çalıştırın bakalım belki biri açılır ve onarım yapar. Genişletmek için tıkla... Sildim yüklüyorum şu an umarım aynı hatayı almam. Artı 0 Eksi
LOTR Manyağı dedi: Simgesi LoL'e benzeyen tüm exeleri yönetici olarak çalıştırın bakalım belki biri açılır ve onarım yapar. Genişletmek için tıkla... Sildim yüklüyorum şu an umarım aynı hatayı almam.