Valorant ve LoL oynanır mı?

KremJanti

Kilopat
Sorum şu günde 3 4 saat oyunlara zaman ayırabiliyorum fakat bu iki oyunu da seviyorum. Fakat ikisi de biliyorsunuz farklı türler farklı konular. Birini oynayınca diğerinden geri kalmış gibi hissediyorum. İki oyun da üzerine yoğunlaşılması gerekiyor. Sizce bu mümkün mü?

Valorant yine zaman öldürmek için oynanır ama Lol'ü en yakın zamanda bırakın hocam. Bana sadece yılda bir şeytan fısıldıyor oynuyorum sonra hemen bırakıyorum.

Lol’e başlamak yerine çimene falan gidip dokunun hocam. Valorant günde 1 2 Saat oynanır ama.

Riot Games oyunlarını genel olarak önermem. Zihninizi, ufkunuzu açacak hikayeli oyunlara bakabilirsiniz. Ortalama hikayeli oyun 30 saat sürüyor. Günde 3 saat oynarsanız 10-11 günde biter.

İlla her oyunda iyi olmak zorunda gibi bir şart yok bu dünyada sen hangisini oynarken daha fazla zevk alıyorsan onu oyna zamanını ona harca.

Sorum şu günde 3 4 saat oyunlara zaman ayırabiliyorum fakat bu iki oyunu da seviyorum. Fakat ikisi de biliyorsunuz farklı türler farklı konular. Birini oynayınca diğerinden geri kalmış gibi hissediyorum. İki oyun da üzerine yoğunlaşılması gerekiyor. Sizce bu mümkün mü?
Valorant neysede ne olursa olsun LoL oynamayın

Sürekli aynı oyunu oynamak bir süre sonra sıkar bence her gamerin hayatında bir kere oynaması gereken hikayeli oyunları oynayarak geçir bence oyun kültüründe gelişir sürekli ana bacı sövmeyede gerek kalmaz.

Valorant kitlesi yaş bakımından çok küçük , biraz trolle gelenler var canınızı sıkıcak hiç bulaşmayın lolede başlamayın psikolojiniz bozulur onun yerine film , dizi izleyin ha oyun oynayacaksınız macera hikaye oyunu oynayın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı