Çözüldü Valorant ve Riot Client nasıl silinir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

muhammed152q

Centipat
Daha fazla  
Merhaba ben Windows 11 Home 64 Bit kullanıyorum. Laptopuma Epic Games'ten Valorant indirmiştim. Daha tam olarak inmeden vazgeçtim ve silmek istedim. Vanguard'ı sildim ama Riot Client'i silmek istediğimde Riot istemcisi açık diyor ve nereden kapandığını bilmiyorum. Bari Valorant'ı sileyim diyorum. Bu sefer de Riot istemcileri açık diyor. Döngüye girdi resmen appdatadan klasörleride silemiyorum. Ne yapmam lazım? Programsız nasıl silerim?

Çözüm
Merhaba ben Windows 11 Home 64 Bit kullanıyorum. Laptopuma Epic Games'ten Valorant indirmiştim. Daha tam olarak inmeden vazgeçtim ve silmek istedim. Vanguard'ı sildim ama Riot Client'i silmek istediğimde Riot istemcisi açık diyor ve nereden kapandığını bilmiyorum. Bari Valorant'ı sileyim diyorum. Bu sefer de Riot istemcileri açık diyor. Döngüye girdi resmen appdatadan klasörleride silemiyorum. Ne yapmam lazım? Programsız nasıl silerim?
Görev Yöneticisinden tüm Riot uygulamalarını kapatın.
Görev Yöneticisinden tüm Riot uygulamalarını kapatın.

Çözüm
Sağ alttaki yukarı ok işaretine tıklayıp, Riot işaretine sağ tıklayın ve Çıkış/Quit deyin. Ondan sonra Görev Yöneticisinde aktif işlemler ve ayrıntılardan RiotClient, RiotCrashHandler gibi uygulamaları kapatın ama RiotClienti kapattığınız zaman bunlar otomatik olarak kapanıyor. Bazen istisna kalabiliyor dikkatlice bakıp silin veya uğraşmak istemezseniz Görev Yöneticisi'nden Başlangıç kısmından Riot Client'in başlamasını kapatın ve yeniden başlatıp direkt silin.

Bende de aynı sorun olmuştu Riot istemcisini açıp göre çubuğundan ikonuna sağ tıklayıp çıkış yap dedim ve Denetim masasından oyunu silebildim.

Sağ alttaki yukarı ok işaretine tıklayıp Riot işaretine sağ tıklayın ve Çıkış/Quit diyin ondan sonra Görev Yöneticisinde aktif işlemler ve ayrıntılardan RiotClient, RiotCrashHandler gibi uygulamaları kapatın ama RiotClienti kapattığınız zaman bunlar otomatik olarak kapanıyor ama bazen istisna kalabiliyor dikkatlice bakıp silin ve ya uğraşmak istemezseniz Görev Yöneticisinden Başlangıç kısmından Riot Clientin başlamasını kapatın ve yeniden başlatıp direk silin.
Dediğim yöntem daha kısa.

Ekran görüntüsü 2024-09-08 181854.png
Buradaki ok işaretine tıklayın
Ekran görüntüsü 2024-09-08 181912.png
Ondan sonra Riot Logosuna tıkladıktan sonra Çıkışa tıklayıp. Denetim Masası üzerinden silmeyi deneyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı