bekirstegen Femtopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2020 #1 Arkadaşlar, Valorant veya CS:GO oynatacak bir PC en düşük ne kadara olur? Bir de ürünleri yazarsanız sevinirim veya link atın ben de bakayım.
Arkadaşlar, Valorant veya CS:GO oynatacak bir PC en düşük ne kadara olur? Bir de ürünleri yazarsanız sevinirim veya link atın ben de bakayım.
Revivmeooi Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 2.864 Çözümler 11 1 Aralık 2020 #2 Monitör dahil mi? DRAX-APU34/AMD Ryzen 5 3400G/8GB DDR4/480GB SSD/Gaming Bilgisayar | ITOPYA Rahat oynatacak en ucuzu bu. Eğer bütçeniz biraz daha varsa +8 GB RAM takviyesini kesinlikle tavsiye ederim.
Monitör dahil mi? DRAX-APU34/AMD Ryzen 5 3400G/8GB DDR4/480GB SSD/Gaming Bilgisayar | ITOPYA Rahat oynatacak en ucuzu bu. Eğer bütçeniz biraz daha varsa +8 GB RAM takviyesini kesinlikle tavsiye ederim.
King Weathers Decipat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 1.180 Çözümler 5 1 Aralık 2020 #3 Harcayabileceğin en yüksek miktarı yazmadan sistem öneremem sana. Revivmeooi dedi: Monitör dahil mi? DRAX-APU34/AMD Ryzen 5 3400G/8GB DDR4/480GB SSD/Gaming Bilgisayar | ITOPYA Rahat oynatacak en ucuzu bu. Eğer bütçeniz biraz daha varsa +8 GB RAM takviyesini kesinlikle tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... O PSU C4 gibi.
Harcayabileceğin en yüksek miktarı yazmadan sistem öneremem sana. Revivmeooi dedi: Monitör dahil mi? DRAX-APU34/AMD Ryzen 5 3400G/8GB DDR4/480GB SSD/Gaming Bilgisayar | ITOPYA Rahat oynatacak en ucuzu bu. Eğer bütçeniz biraz daha varsa +8 GB RAM takviyesini kesinlikle tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... O PSU C4 gibi.
riseofthefallensigma Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 1.201 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2020 #4 bekirstegen dedi: Arkadaşlar, Valorant veya CS:GO oynatacak bir PC en düşük ne kadara olur? Bir de ürünleri yazarsanız sevinirim veya link atın ben de bakayım. Genişletmek için tıkla... Yine bütçe yok... En kötü ortalama bir bütçe belirtseniz?
bekirstegen dedi: Arkadaşlar, Valorant veya CS:GO oynatacak bir PC en düşük ne kadara olur? Bir de ürünleri yazarsanız sevinirim veya link atın ben de bakayım. Genişletmek için tıkla... Yine bütçe yok... En kötü ortalama bir bütçe belirtseniz?
Revivmeooi Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 2.864 Çözümler 11 1 Aralık 2020 #5 PSU'nun kötü olduğunu bende biliyorum kızgın atmanıza gerek yok. Arkadaş cevap verseydi kasayı değiştirmesini söyleyecektim zaten.
PSU'nun kötü olduğunu bende biliyorum kızgın atmanıza gerek yok. Arkadaş cevap verseydi kasayı değiştirmesini söyleyecektim zaten.
King Weathers Decipat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 1.180 Çözümler 5 1 Aralık 2020 #6 Revivmeooi dedi: PSU'nun kötü olduğunu bende biliyorum kızgın atmanıza gerek yok. Arkadaş cevap verseydi kasayı değiştirmesini söyleyecektim zaten. Genişletmek için tıkla... O kasa PSU'yu değiştirirseniz fiyat uçar. GameGaraj'da aynı fiyata daha iyi bir sistem var.
Revivmeooi dedi: PSU'nun kötü olduğunu bende biliyorum kızgın atmanıza gerek yok. Arkadaş cevap verseydi kasayı değiştirmesini söyleyecektim zaten. Genişletmek için tıkla... O kasa PSU'yu değiştirirseniz fiyat uçar. GameGaraj'da aynı fiyata daha iyi bir sistem var.