Valorant "VGC" duruyor

İşletim sistemi
Windows 8

guepaw

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar daha önce de yazmıştım sezon 3 güncellemesinden sonra Valorant'a girip maç başlattığımda map ekranı gelince yüklenirken van 128 hatasını alıyorum vgc çalışırken kendiliğinden orada duruyor bu sebeple oyundan atıyor. Her şeyi denedim CMD'den komut yazdım oyunu sildim yükledim Vanguard'i sildim yükledim ne gerekiyorsa yaptım olmadı ve bende bir süre kenara bıraktım Valorant'ı. Sonra dedim ki dün sıfırlayayım şu bilgisayarı tamamen zaten yavaşladı hem herhalde Valorant'daki sorun da düzelir fakat yine düzelmedi hiç mi yapabileceğim bir şey yok (daha önce yazdığım konuyu bir daha yeni konu olarak yazmam yanlişmi bilmiyorum umarım değildir)

Durmasını düzeltmeyi bilmiyorum fakat görev yöneticisinden hizmetler bölümüne girin eğer oyundan atarsa oradan Vgc'yi bulup başlatın.

Biliyorum zaten kendim tekrar baslatmak istediğimde hata veriyor baslatamiyor. Sorunum aslında vgc açıkken maça girmek istedigimde kendiliğinden durması. Bunu çözebilirsem kendim baslatmaya ihtiyacım olmayacak dahi ve kendim baslatsam bile sonuçta tekrar Mac baslattigimda yine duracak.

Biliyorum zaten kendim tekrar baslatmak istediğimde hata veriyor baslatamiyor. Sorunum aslında vgc açıkken maça girmek istedigimde kendiliğinden durması. Bunu çözebilirsem kendim baslatmaya ihtiyacım olmayacak dahi ve kendim baslatsam bile sonuçta tekrar Mac baslattigimda yine duracak.

Windows 8 le alakali duzeltemediler 2 aydir sorunun farkindalar... Gecici olarak Windows 10 gecmeni oneririm.

Windows 8 le alakali duzeltemediler 2 aydir sorunun farkindalar... Gecici olarak Windows 10 gecmeni oneririm.

Geçemiyorum işte kanka sorun orada. Yoksa Windows 8 de 10 saniye durmam. Sağ ol yine de en azından sorunun farkında olduklarını öğrenince çözebilirse ileride yine oynayabileceğimi öğrenince biraz rahatladım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı