Valorant vgc hizmeti duruyor

İşletim sistemi
Windows 10

Enahaine

Hectopat
Makaleler
1
Oyuna girmeden önce bakıyorum sıkıntı yok ama maça başladığım gibi oyun hata veriyor ve kapanıyor vgc baktığımda durmuş olarak gözüküyor. Yeniden başlatmak istediğimde bazen hata veriyor bazen sıkıntısız çalışıyor bunu nasıl düzeltebilirim?

Aramaya hizmetler yazın Vgc'yi bulun ve otomatik yapın bilgisayarı yeniden başlatın

İşte sıkıntıda orada otomatik olduğu halde böyle oluyor ilk karşılaştığımda yapmıştım bu çözümü ama bir şey değişmedi.

Valla ben Görev Yöneticisi başlangıç kısmından Devre dışı bırakıp Hizmetler kısmından otomatik yapıyorum sorun yaşamıyorum.

Vallahi ben Görev Yöneticisi başlangıç kısmından devre dışı bırakıp hizmetler kısmından otomatik yapıyorum sorun yaşamıyorum.

Görev Yöneticisi başlangıç kısmından "vgtray.exe" devre dışı bırakıp hizmetler kısmından otomatik olunca düzeliyor mu?

Görev Yöneticisi başlangıç kısmından "vgtray.exe" devre dışı bırakıp hizmetler kısmından otomatik olunca düzeliyor mu?

Ben öyle yapıyorum görev yöneticisinde de açık kalabilir ama ben sevmediğim için devre dışı bırakıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…