K Kizaganz Decapat Katılım 2 Temmuz 2023 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2024 #1 Selam. Valorant'ta trolleyen ya da küfür eden birinin ekran kaydını ya da fotoğrafını alırsam onun ban yemesini nereden sağlayabilirim? Normal raporlama sisteminin çalışmadığını hepimiz biliyoruz.
Selam. Valorant'ta trolleyen ya da küfür eden birinin ekran kaydını ya da fotoğrafını alırsam onun ban yemesini nereden sağlayabilirim? Normal raporlama sisteminin çalışmadığını hepimiz biliyoruz.
Judele Picopat Katılım 2 Kasım 2024 Mesajlar 682 Çözümler 7 3 Kasım 2024 #2 Bir talep gönder – VALORANT Destek 1 gün içinde genellikle cevap verilir eğerki kanıtın varsa hayli hayli. Doğru başlık ve alt başlıkları seçmeye dikkat edin.
Bir talep gönder – VALORANT Destek 1 gün içinde genellikle cevap verilir eğerki kanıtın varsa hayli hayli. Doğru başlık ve alt başlıkları seçmeye dikkat edin.
eymenkaq Femtopat Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2024 #3 Valorant desteğe atabilirsiniz.
Eriksen Hectopat Hoca Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 3.759 Çözümler 14 Yer Danimarka,Kopenhag 3 Kasım 2024 #4 Destek açıp iletebilirsiniz.
K Kizaganz Decapat Katılım 2 Temmuz 2023 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2024 #5 Judele dedi: Bir talep gönder – VALORANT Destek 1 gün içinde genellikle cevap verilir eğer ki kanıtın varsa hayli hayli. Doğru başlık ve alt başlıkları seçmeye dikkat edin. Genişletmek için tıkla... Genellikle botların cevapladığını biliyorum raporla kısmında oyuncu raporladan başka bir seçenekle işaretlesem insan cevap verir mi acaba?
Judele dedi: Bir talep gönder – VALORANT Destek 1 gün içinde genellikle cevap verilir eğer ki kanıtın varsa hayli hayli. Doğru başlık ve alt başlıkları seçmeye dikkat edin. Genişletmek için tıkla... Genellikle botların cevapladığını biliyorum raporla kısmında oyuncu raporladan başka bir seçenekle işaretlesem insan cevap verir mi acaba?
Judele Picopat Katılım 2 Kasım 2024 Mesajlar 682 Çözümler 7 4 Kasım 2024 #6 Kizaganz dedi: Genellikle botların cevapladığını biliyorum raporla kısmında oyuncu raporladan başka bir seçenekle işaretlesem insan cevap verir mi acaba? Genişletmek için tıkla... Ticket sisteminde bot değil bu işle alakalı kişiler cevaplıyor diye biliyorum. En azından çoğunu.
Kizaganz dedi: Genellikle botların cevapladığını biliyorum raporla kısmında oyuncu raporladan başka bir seçenekle işaretlesem insan cevap verir mi acaba? Genişletmek için tıkla... Ticket sisteminde bot değil bu işle alakalı kişiler cevaplıyor diye biliyorum. En azından çoğunu.