YouTube Valorant videoyu kaldırdı

dpihy

Decapat
Daha fazla  
Paylaşmış olduğum oyun videosunu Valorant kaldırdı. Yasak mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam sahte telif olabilir mi? Kimin telif attığına bakın.

Videoda ne vardı tam olarak?

Videonun icerigine bakman lazım muzikten olabilir ve telif atan videoyla alakalı biri degilse sahte telif olabilir.

Telif atan Tencent diye görünüyor adamın kanala baktım böyle bir telif atabilecek kanal değil ya. Bana kalirsa telif atan kişiyi yine (benim başıma da gelmişti) yanlış belirtmiş google abi. Siz yapabiliyorsanız bir geri istek oluşturun, itiraz gibi. Neye telif atıldığını detaylı bir şekilde talep etmeye çalışın hocam.
Bir de böyle bir video var mesela, garip

Düzeltme buradaki kardeşimiz "tiktok" videolarına telif yemiş, bunu da güzel bir clickbait ile youtube'ye yüklemiş. Kendisine iyi yolculuklar diliyorum.

Son düzenleme:
Baktım, Valorant attığı gözüküyor. Bu ekranda da Tencent.
Abi çok saçma, Valorant niye telif atsın ki, oto telif falan muhabbeti olabilir mi acaba. Oyun bilgilerini girdiniz mi, bu videoda şu oyun var falan, ya da başka bir içerik oluşturucunun bir kısmını da kullanıp link falan vermek gerekiyor açıklamada, onları falan ihlal ettiyseniz bu durumdan ötürü otomatik gelmiş de olabilir. Şu Tencent işi kafa karıştırıcı fakat daha fazla da aklıma bir şey gelmiyor hani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…