Valorant VirtualBox ayarları nasıl olmalı?

TheBigLemonHD

Decapat
Yer
Denizli
Geçen ay haksız HWID ban yemiştim ve 3 ay uzaklaştırılmıştım. 2 ay beklemek çok sıkıcı olacağı için VirtualBox üzerinden Valorant oynamak istiyorum. Sorularım şunlar: Eğer VirtualBox üzerinden oynarsam tekrar ban yer miyim, Valorant oynamak için hangi işletim sistemini kullanmalıyım, işlemci, RAM ve ekran kartını nasıl ayarlamalıyım. Bu sorulara yanıt arıyorum.

Sistemim:
  • i5-750 Turbo Boost.
  • R7 240 GDDR5 128Bit 4 GB.
  • 8 GB RAM.
  • 240GB SSD.

Kendi bilgisayarımda düşük ayarlarda 120 FPS alıyordum.

Oynayamazsın, oynasan bile 15 FPS anca alırsın.

Turbox kokuları aldım.

Oynatmaz. 2 ay beklemekten başka çareniz yok geçmiş olsun.
Haksız HWID ban aynen

Oynayamazsın, oynasan bile 15 FPS anca alırsın.

Turbox kokuları aldım.

Maalesef bilgisayar hediye geldi arkadaş bilimiyormuş

İzoly bu arada
Haksız yere ban yemezsin. Eğer yediysen ticket atabilirsin desteğe.
Attım hocam otomatik cevap verdiler. Galiba Mouse'nın programını makro programı olarak görmüş

Oynatmaz. 2 ay beklemekten başka çareniz yok geçmiş olsun.
Haksız HWID ban aynen
Yok aslında galiba mousenin programını makro programı olarak görmüş

Yav hocam sallamayın gözünüzü seveyim yeter ya milyonlar harcanmış sistemi farenin programına ban atacağını düşünmüyorsunuz inşallah he eğer makro atayıp kullandıysanız normal.

Yav hocam sallamayın gözünüzü seveyim yeter ya milyonlar harcanmış sistemi farenin programına ban atacağını düşünmüyorsunuz inşallah he eğer makro atayıp kullandıysanız normal.
Sizi ikna etme çabası içerisinde değilim. Oyunda hiçbir şekilde hile veya makro kullanmadım Valorant'ın avukatlığını yapmaya ne gerek var şuan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…