Xenshi Decapat Katılım 28 Nisan 2022 Mesajlar 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Ocak 2024 #1 Merhaba, Valorant için VP alacağım ve hangisinden almalıyım? Sıkıntı çıkmaması için yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ocak 2024
Merhaba, Valorant için VP alacağım ve hangisinden almalıyım? Sıkıntı çıkmaması için yardımcı olur musunuz?
Ashlity Decapat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 111 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2024 #2 Güvenilir olduğundan eminseniz hangisi daha ucuzsa ondan alın ama Dijipin güvenilir. Liderepin hakkında bilgim yok.
Güvenilir olduğundan eminseniz hangisi daha ucuzsa ondan alın ama Dijipin güvenilir. Liderepin hakkında bilgim yok.
flashneuron Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Kasım 2019 Mesajlar 1.702 Çözümler 3 19 Ocak 2024 #3 Xenshi dedi: Merhaba, Valorant için VP alacağım ve hangisinden almalıyım? Sıkıntı çıkmaması için yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... İkisini de hiç duymadım. Perdigital, ByNoGame ve benzeri bir yerden almanı öneriyorum.
Xenshi dedi: Merhaba, Valorant için VP alacağım ve hangisinden almalıyım? Sıkıntı çıkmaması için yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... İkisini de hiç duymadım. Perdigital, ByNoGame ve benzeri bir yerden almanı öneriyorum.
Hawenburg Hectopat Katılım 27 Temmuz 2022 Mesajlar 187 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2024 #4 Dizisini tavsiye ederim