Valorant VP almak için site önerisi

BrimMain

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba ben VP alacağım ama hangi site güvenli bilmiyorum. Hesap.com.tr diye bir site var diğer siteler 2200 VP'de 25 TL indirim yaparken bu site 75 TL indirim yapıyor eğer site güvenli ise ilk VP'mi alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba ben VP alacağım ama hangi site güvenli bilmiyorum. Hesap.com.tr diye bir site var diğer siteler 2200 VP'de 25 TL indirim yaparken bu site 75 TL indirim yapıyor eğer site güvenli ise ilk VP'mi alacağım.

Ben hiç riske girmemiştim direk Trendyol'dan almıştım

Klasgame. Ama bence vp almayın. İleride oyundan soğuyacaksınız verdiğiniz paradan kalan pişmanlık kalıcak geriye. Yine de istiyorsanız klasgameden alın.

Klasgame. Ama bence VP almayın. İleride oyundan soğuyacaksınız verdiğiniz paradan kalan pişmanlık kalacak geriye. Yine de istiyorsanız Klasgame'den alın.

Hocam ben yaklaşık 20k VP almışımdır parama yazık oldu gerçekten

Hocam ben yaklaşık 20k VP almışımdır parama yazık oldu gerçekten
Ben de 2020 döneminde 5-6k civarı almıştım. O zaman çok para değildi ama yine de onun yerine yemek yesem en azından boğazıma yarardı diyorum. Oyunda hiçbir +'sı yok çünkü. Sadece fakir gözükmemek için alıyor herkes.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…