Valorant VP almak mantıklı mı?

FPS Oyuncusu

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5 34-70 ASUS 1660 SUPER 16GB RAM 500 GB HDD 250 GB SSD
Ben Valorant'a 1500 TL para yatırmayı düşünüyorum sizce yatırılır mı buna değer mi?

Hocam tabiki zevkinize bağlı fakat online herhangi bir oyuna 1500 TL yatırmak mantıklı değil onun yerine çok sağlam hikayeli oyunlar almanızı öneririm

Hocam tabiki zevkinize bağlı fakat online herhangi bir oyuna 1500 TL yatırmak mantıklı değil onun yerine çok sağlam hikayeli oyunlar almanızı öneririm
Valorant piyasası böyle. O 1500 TL'ye 1 tane skin paketi alabiliyorsun. Bütçe bol olmadığı sürece tavsiye etmem ama oynayışı çok etkiliyor.

Aşırı mantıksız bence. Arkadaşın dediği gibi onun yerine çok çok daha eğlenceli hikayeli veya online oyunlar var. Çok üzülüyorum sadece oyun olarak LoL valo bilip bu oyunlara para harcayanlara.

Değmez illaki bırakacaksın oyunu o yatırdıklarına pişman oluyorsun hele şu fiyatlarda aslaaaaaaaa ben önceden 100 TL'ye bıçak aldığım zamanlardan bile pişmanım şimdi o fiyata o zaman 3 tane RDR 2 alırdım.

Seni zorlayacak bir miktar değilse ve istediğin bir takım skinler varsa olabilir ancak gidip tüm paranı basıyorsan çok gereksiz.

Ah be bundan 1 yıl önce 300 TL ye paketi oliyordum.Bence alma gereksiz pahalı alirsanda vandala falan al ve bitane olsun fazlasını bütçe kaldırmaz

Technopat Haberler

Geri
Yukarı