Valorant VP için güvenilir site tavsiyesi

Mef Bezos

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Oyuna en son gelen setin Vandal'ını almayı düşünuyorum ve 2175 VP malum Riot'un kendisinden alinca 500 +120 TL yapmak gerekiyor. Yan sitelerde 130VP ile beraber alabiliyoruz. Bana hem ucuz hem de guvenilir bir site lazim almiş olan arkadaşlar özellikle.

Merhaba. Oyuna en son gelen setin Vandal'ını almayı düşünuyorum ve 2175 VP malum Riot'un kendisinden alinca 500 +120 TL yapmak gerekiyor. Yan sitelerde 130VP ile beraber alabiliyoruz. Bana hem ucuz hem de guvenilir bir site lazim almiş olan arkadaşlar özellikle.
Kabasakal, itemsatış ve hesapcomtr.
Aralarından hesapcomtr önerimdir.

Kendim aldıgım yerler inovapin, hesap com tr, İtemsatış, oyunalışveriş ve s2g epin bu sitelerde alışveriş yaptım bir sıkıntı yaşamadım hangisi uygunsa oradan alabilirsin.

Bir çok siteyi denedim fakat uzun süredir sadece Vatangame.com sitesini kullanıyorum. Fiyat olarak diğer sitelere göre daha uygun ve kod anında teslim ediliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı