Faith Aydın Hectopat Katılım 10 Haziran 2017 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2023 #1 Razergold puanları ile VP aldım fakat Valorant oynamıyorum ByNoGame tarzı sitelerde de bu kodlar satışı yasakmış. Bu kodları nereden satabilirim?
Razergold puanları ile VP aldım fakat Valorant oynamıyorum ByNoGame tarzı sitelerde de bu kodlar satışı yasakmış. Bu kodları nereden satabilirim?
BeratKzmz Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 1.184 Çözümler 4 23 Mart 2023 #2 Ya kendiniz kullanın ya da bir yakınınıza satın İtemsatış gibi mağzalarda güvenip alacak var mı sanmam instragramdan zaten kimse almaz.
Ya kendiniz kullanın ya da bir yakınınıza satın İtemsatış gibi mağzalarda güvenip alacak var mı sanmam instragramdan zaten kimse almaz.
PARAMORE Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2019 Mesajlar 2.681 Makaleler 2 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Eczacı 30 Mart 2023 #3 Faith Aydın dedi: Razergold puanları ile VP aldım fakat Valorant oynamıyorum ByNoGame tarzı sitelerde de bu kodlar satışı yasakmış. Bu kodları nereden satabilirim? Genişletmek için tıkla... Turuncu forumda satabilirsiniz.
Faith Aydın dedi: Razergold puanları ile VP aldım fakat Valorant oynamıyorum ByNoGame tarzı sitelerde de bu kodlar satışı yasakmış. Bu kodları nereden satabilirim? Genişletmek için tıkla... Turuncu forumda satabilirsiniz.