Çözüldü Valorant VP talebini ne zaman tamamlar?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

rockndust

Hectopat
Marketime chronovoid Vandal gelmiş alacaktım ama 4 VP eksik kalmış. Desteğe yazdım tamamlarlar herhalde ancak bugün içinde tamamlayabilirler mi?

Çözüm
Eğer ilk isteğiniz değilse herhangi bir sanat uygulaması istiyorlar. Ama ilk isteğiniz ise vereceklerdir vpnizi. Saate gelirsek benim talebimi açıldıktan 6 saat sonra cevaplamışlardı ama tabi ki değişkenlik gösterebiliyor.
Resim falan istiyorlardı en son. Çizdin mi?

İnisiyatif gösterip verdikleri de oluyor, bana öyle yapmışlardı.

Marketime chronovoid Vandal gelmiş alacaktım ama 4 VP eksik kalmış. Desteğe yazdım tamamlarlar herhalde ancak bugün içinde tamamlayabilirler mi?

Birkaç saat içinde dönüş sağlanır diye düşünüyorum.

Eğer ilk isteğiniz değilse herhangi bir sanat uygulaması istiyorlar. Ama ilk isteğiniz ise vereceklerdir vpnizi. Saate gelirsek benim talebimi açıldıktan 6 saat sonra cevaplamışlardı ama tabi ki değişkenlik gösterebiliyor.

Çözüm
İnisiyatif gösterip verdikleri de oluyor, bana öyle yapmışlardı.

Birkaç saat içinde dönüş sağlanır diye düşünüyorum.
Resim falan istiyorlardı en son. Çizdin mi?
Evet ilk vp talebim cevaplarınız için teşekkürler bu arada.

Senin gibi düşünmüştüm sonra gün marketten gider VP gelmez diye düşünmüştüm sonraki gün baktığımda şöyle bir cevap vardı:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…