yigitalyksel Hectopat Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 489 26 Aralık 2020 #1 Arkadaşlar TR serverinda toxic olduğundan dolayı Frankfurt'ta oynamak istiyorum. VPN açarsam pingim düşer mi? yigitalyksel dedi: Arkadaşlar TR serverinda toxic olduğundan dolayı Frankfurt'ta oynamak istiyorum. VPN açarsam pingim düşer mi? Genişletmek için tıkla... Teşekkürler yardımcı olduğunuz için. Son düzenleme: 26 Aralık 2020
Arkadaşlar TR serverinda toxic olduğundan dolayı Frankfurt'ta oynamak istiyorum. VPN açarsam pingim düşer mi? yigitalyksel dedi: Arkadaşlar TR serverinda toxic olduğundan dolayı Frankfurt'ta oynamak istiyorum. VPN açarsam pingim düşer mi? Genişletmek için tıkla... Teşekkürler yardımcı olduğunuz için.
Hersiti Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 886 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2020 #2 yigitalyksel dedi: Arkadaşlar TR serverinda toxic olduğundan dolayı Frankfurt'ta oynamak istiyorum. VPN açarsam pingim düşer mi? Teşekkürler yardımcı olduğunuz için. Genişletmek için tıkla... Pingim düşer mi değil de pingim artar mı demek istedin herhalde. Pingin artar.
yigitalyksel dedi: Arkadaşlar TR serverinda toxic olduğundan dolayı Frankfurt'ta oynamak istiyorum. VPN açarsam pingim düşer mi? Teşekkürler yardımcı olduğunuz için. Genişletmek için tıkla... Pingim düşer mi değil de pingim artar mı demek istedin herhalde. Pingin artar.
yigitalyksel Hectopat Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 489 26 Aralık 2020 #3 Hersiti dedi: Pingim düşer mi değil de pingim artar mı demek istedin herhalde. Pingin artar. Genişletmek için tıkla... Aslında ikisini de demek istedim.
Hersiti dedi: Pingim düşer mi değil de pingim artar mı demek istedin herhalde. Pingin artar. Genişletmek için tıkla... Aslında ikisini de demek istedim.
Hersiti Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 886 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2020 #4 yigitalyksel dedi: Aslında ikisini de demek istedim. Genişletmek için tıkla... İksini de demek istediysen benim beynim yandı hocam.
yigitalyksel dedi: Aslında ikisini de demek istedim. Genişletmek için tıkla... İksini de demek istediysen benim beynim yandı hocam.