Valorant vs CS:GO

JokerFPS

Picopat
Yer
Quantum Fiziğine Kuantum Fiziği denilen yerde.
Daha fazla  
Valorant mı CS:GO mu? CS:GO oynanmaya değer mi? CS:GO oynamışlığım var Valorant'ta oynamışlığım var ama CS:GO daha mı güzel oldu son güncellemeden sonra hileler azaldı mı ne değişiklikler oldu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Valorant mı CS:GO mu? CS:GO oynanmaya değer mi? CS:GO oynamışlığım var Valorant'ta oynamışlığım var ama CS:GO daha mı güzel oldu son güncellemeden sonra hileler azaldı mı ne değişiklikler oldu?
400 saat oynadım toplamda. En fazla 1-2 kere hile gelmiştir ama genelde karşıma 1000 saat oynamış adamlar çıktı. Valorant fena değil DX10 desteği kesilmeden önce oynuyordum. Ben Valorant tercih ederdim.

2 oyunda oynanır Valorant'ı van 1 hatası yüzünden oynayamıyorum. CS:GO'da da hileler azaldı.

İkiside güzel isteyen istediğini oynasın. ben valorat oynuyorum düşük eloda çok troll instalock vs. oynanmıyor ama güzel oyun. CS:GO VS ALORANT diye boşun akavgaya gerek yok.

CS:GO Valorant'ı pek sevmem ama oynamayın da demem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…