Ak47User Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 141 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2024 #11 718705 dedi: CS 1.6 Genişletmek için tıkla... Onu çok oynadım yeni bilgisayar aldım yeni bir şeyler oynamak istiyorum. Wlixe dedi: Kitlesine dayanabileceksen Valorant. Genişletmek için tıkla... Türk serverinde oynamayı düşünmüyorum o tip insanlara karşı filtre işi görüyor Türk serveri.
718705 dedi: CS 1.6 Genişletmek için tıkla... Onu çok oynadım yeni bilgisayar aldım yeni bir şeyler oynamak istiyorum. Wlixe dedi: Kitlesine dayanabileceksen Valorant. Genişletmek için tıkla... Türk serverinde oynamayı düşünmüyorum o tip insanlara karşı filtre işi görüyor Türk serveri.
7 718705 Centipat Katılım 2 Ekim 2023 Mesajlar 307 Çözümler 1 30 Eylül 2024 #12 Ak47User dedi: Onu çok oynadım yeni bilgisayar aldım yeni bir şeyler oynamak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Aslında iki seçenekte berbat olduğu için öylesine yazmıştım. Alternatif olarak Deadlock şu an kapalı betada ve ben oynanışını açıkçası beğendim. CS'de Valorant'da şu anki durumda oynanmaz.
Ak47User dedi: Onu çok oynadım yeni bilgisayar aldım yeni bir şeyler oynamak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Aslında iki seçenekte berbat olduğu için öylesine yazmıştım. Alternatif olarak Deadlock şu an kapalı betada ve ben oynanışını açıkçası beğendim. CS'de Valorant'da şu anki durumda oynanmaz.