Valorant vs CS2

Düzeleceğini düşünüyorum çünkü CS:GO'da da aynısı yaşandı CS:GO 2012-2013-2014 sürümlerini insanlar bug olduğundan şikayet ediyordu zamanınca en çok teknik problem vardı "csgo.exe" durduruldu gibi ancak buglar ve diğer oyun donma problemleri çözüldü, bazıları mermilerin gitmediğini ve silahlarla çok kolay spray attığını söylüyorlardı (evet gerçekten çok kolay spray atıyorlardı) sonradan teker teker düzeltildi skin ve operasyonlar getirildi oyunun yanında rakip kalmadı. CS2 aslında 2025 yılları civarı sürülmesi planlandı ancak erken sürüldüğünü söyleyenler var. Zaten 2021 zamanı Source 2 çalışması yaptılar ancak iptal oldu ve ertelendi.

Valorant biraz şey hayal kırıklığı.

Şu anda CS2 ile ilgili düzeltilmesi gerekilen şeyler hileci sorunu, serverlardaki anlık ve alakasız droplar ve optimizasyon benim gözümde.

Kardeşim CS fanboyluğu yapıyorsun. Oynamıyorum diyorsun Valorant ortamını nereden biliyorsun? Hayırdır CS'nin CEO'su falan mısın?

Hocam tabii ki de Valorant da yeni oyun motoruna geçti onda da buglar var illaki düzeltirler.

Düzelsin o zaman? Demesi kolay zaten CS 2 çıktıktan sonra ne kadar düşüş yaşanmış baktın mı?

Kardeşim oyun daha yeni yeni sen CS:GO'nun ilk sürümlerini test et ne demek istediğimi anlarsın düzelsin o zaman ne demek CS:GO 2-3 yılda anca adam oldu.

Valorant biraz şey hayal kırıklığı.
Sanmıyorum hocam, çıkışından bu yana oldukça başarılı ilerledi ve senelerdir piyasada olan CS'ye rakip oldu. Kendi kitlesini de kazandı. 2020'de çıkmış bir oyun için bunlar az buz başarılar değil, CS:GO (CS2) 2013'ten beri ortalıkta olan bir oyun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…