Valorant vs CS2

CS'ye basit denmesinin sebebi daha az kafa karıştırıcı olması. Ayrıca fark ettiniz mi bilmiyorum ancak ''basit'' olarak tabir ettiğiniz oyuna madde olarak verdikleriniz hem birden fazla yetenek ve bunların öğrenimi ve doğru kullanımını, hem de ajan sayısının (ve beraberinde gelen rekabet ortamındaki dezavantajların) oldukça fazla olduğunu gösteriyor. Çeşitlilik bakımından oldukça güçlü olsa da alışma süreci konusunda zayıf kalıyor bana göre. CS serisi çıkışından beri 3 prensibe göre çalışır: harita seç, silah seç, oyna.

Basit dediğiniz oyunda iyi olmak için yıllarımı verdim ben.

Çok iyi konuştun CS2 best.

Bu tür rekabetçi oyunlar artık sarmıyor. En iyisi boş zamanlarda chill oyunlarda takılmak. Zaten iki oyunun da sinir ve stres dışında bir getirileri yok.

Katılıyorum hocam. Arkadaşlarla beraber olmadığım sürece artık iş dönüşü Sonic Frontiers oynuyorum. Açık dünya olayı çok iyi boş boş koşmak ve bir iki Cyberspace'e girmek oldukça keyifli

Valorant'ta 800saat i harcamış birisi olarak sanki zamanımı boşa harcamiş hissediyorum bazen.

Hocam sanırsam Valorant'ta csdeki gibi madalya, rozet gibi şeyler yok. CS'de veriyor vitrinde sergiliyorsun yani emek vermiş uğraşmış ve bunun ödülünü aldığını hissediyorsun.

Hocam sanırsam Valorant'ta csdeki gibi madalya, rozet gibi şeyler yok. CS'de veriyor vitrinde sergiliyorsun yani emek vermiş uğraşmış ve bunun ödülünü aldığını hissediyorsun.

Bizde bir tek rank var reis.

Bu arada CS'deki en beğendiğim bir özellik de açık bir pazara sahip olması. Oyunu bıraktıktan sonra CS'deki skinlerimin hepsini sattım ve bir açıdan param boşuna gitmedi diyebiliriz. Oysaki Valorant'a yatırdığım paranın şu anda hiçbir değeri kalmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…