Valorant vs CS2

Hocam kitlesi çok basıit oyuna sa diye başlarsınız ana bacı sülale birakmadan biter oyun oyuna kız düşürmek için gelen instalock Reyna falan var kitlesi kötü.
dostum oyuna ne kadar zor deseniz de yürümeyi öğrenen tüm organizmalar valoranta doluşuyor. yaş ortalaması dehşet düşük ve cinsiyet..

CS2 daha iyi.

CS2 en iyi rekabetçi oyundur. Bu konu burada bitmiştir CS Valorant ile kıyaslanamaz bu ona hakaret olur.

Hocam her ne kadar Source'tan beri bu seriye aşinalık etmiş olsam da, Valorant kitlesine laf atmak yakışmaz. Her iki oyunun kitlesinin kendince avantajları ve dezavantajları var. Amacımız hangisinin daha iyi olduğunu bulmak değil, hangisinin daha kolay olduğunu bulmak. Her ne kadar Valorant geçmişim olmasa da oynayan arkadaşlarım var ve zevk alıyorlar, ben de CS2'den (nadiren de olsa) zevk alıyorum. Zevkler ve renkler de tartışılmaz bildiğimiz gibi.

CS2'de düşük kademelerde oyun tamamen spray ve oturma tuşundan ibaret kesinlikle çok basit ve kolay, iki oyunun da yüksek dereceli kademe kısmı kesinlikle zor ama Valorant'taki ajan yetenekleri oyunu ayırıyor bence Valorant biraz daha vakit isteyen bir oyun, ayrıca CS2'de seçkin kısmı da biraz boş iş gibime geliyor.
Kitleden bahsedeceksek iki oyunun da kitlesi rezalet ve çöp.

hocam valorant kitlesine laf etmedim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…