okan5 Centipat Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2024 #1 Gençler Valorant'a gircektim we couldn't install a required dependency diye bir hata verdi güncelleme istedi. Guncellenmiyor YouTube'dan video izledim aynısını yaptım şimdi hesaba giremiyorum. Yardım edin bilgiler doğru ama kabul etmiyor.
Gençler Valorant'a gircektim we couldn't install a required dependency diye bir hata verdi güncelleme istedi. Guncellenmiyor YouTube'dan video izledim aynısını yaptım şimdi hesaba giremiyorum. Yardım edin bilgiler doğru ama kabul etmiyor.
VoltXie Decapat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2024 #2 Vanguardı Komple silip tekrar yüklemeyi denedinmi? Artı 0 Eksi
KS KS okan5 Centipat Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2024 #3 VoltXie dedi: Vanguardı Komple silip tekrar yüklemeyi denedinmi? Genişletmek için tıkla... Evet denedim Artı 0 Eksi
VoltXie dedi: Vanguardı Komple silip tekrar yüklemeyi denedinmi? Genişletmek için tıkla... Evet denedim